maandag 29 december 2014

Citta romana

Stelt u zich eens voor: een omgeving van stranden en duinen. Veel groen, natuur en water. Volop mogelijkheden voor recreëren. Het Resort Città Romana biedt uitzicht op de groene omgeving en bevindt zich dicht bij het Haringvliet en het brede Noordzeestrand.


Hellevoetsluis en geclassificeerd als van bij TripAdvisor.

Dit levert ook overlast op voor de gasten van het resort, die uitkijken op het gebied. Wifi en kabelinternet zijn gratis beschikbaar. Dit gezinsvriendelijke resort biedt ook een terras, hulp bij . Speciale weeken midweek en week aanbiedingen en last minutes!


Info over Resort Città Romana. Voel je thuis, dat is hun slogan hier. En dat mag je echt letterlijk nemen.

Wie gesteld is op comfort, is hier zeker aan het juiste adres: van opgemaakte bedden bij . Het park is een ideale uitvalsbasis voor watersport, paardrijden, wandelen en fietstochten of een bezoek aan Rotterdam en Zeeland. Op deze locatie geven wij de lessen voor het ABC zwemsurvival, snorkelen, survivalvaardighei peutersurvival en Aqua B challenge. Citta Romana als leverancier voor jullie bruiloft? Lekker eten voor een ouderwets goede prijs. Dat is wat je kunt verwachten bij Restaurant Duinhoek.


De open keuken van het restaurant zorgt voor een ongedwongen sfeer waarin iedereen zich thuisvoelt. Een verrassende kaart voor ontbijt, lunch, avondeten en borrelhapjes, laat zien . Hier kun je van een heerlijk weekend weg genieten in een luxe vakantiehuis dat van alle comfort en moderne gemakken voorzien is. Ontspannen kan in de sauna, binnenzwembad en restaurants. Een verblijf al vanaf nacht en op aankomst mogelijk op iedere dag van de week.


Voor een kort of lang verblijf in van de compleet ingerichte woningen. Dit is al mogelijk voor 3p. Type Canna Palustre Doppio. En dan ook nog eens een luxe villa, voorzien van alle moderne gemakken.


Een vakantiepark op slechts een half uurtje rijden.

Personeel gezocht: Nationalevacaturebank. LBO, MBO, HBO en universitaire vacatures en jobs met een vast of deeltijd dienstverband. Vakantiepark Città Romana ? De leukste Restaurantbon van Nederland!


Vergelijk alle grote reiswebsites in een keer. Beoordeeld met een uit 3beoordelingen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts