dinsdag 16 december 2014

Foto op acrylglas hema

Verschillende formaten en inclusief ophangsysteem. Jouw eigen foto op plexiglas? Voor jezelf of als kado? Maak het online op HEMA. Op deze pagina worden sites gegeven waar je een een foto op glas kunt laten maken.


Bij de fotoservice van Hema heb je de perfecte afdruk op glazen 5mm dik plexiglas. Een foto op acrylglas bij de HEMA. Vergelijk de prijzen van foto op plexiglas afdrukken bij Hema. Je mooiste foto aan de muur met voordelige wanddecoratie met de hoogste kwaliteit van Kruidvat. Kies uit ons enorme aanbod van materialen en opties.


Korting vanaf bij de nummer 1! Foto op glas top leveranciers. De scherpte en kleuren worden optimaal weergegeven. Het wordt een professionele presentatie van jouw foto. Beste Hema , ik heb enige tijd geleden een bericht aan jullie klantenservice gestuurd maar helaas geen reactie ontvangen.


Hopelijk kan ik via deze weg een antwoord krijgen :). Steeds wordt gekeken hoe de artikelen nog beter, leuker en mooier kunnen worden. Met altijd weer die verrassend lage prijs. Ik weet niet zeker of jullie me verder kunnen helpen, maar ik ben erover aan het denken om een foto op plexiglas te laten drukken. Het is ook mogelijk om een foto op glas of op plexiglas te bestellen of.


Nú met Moederdagkorting! Ik weet niet wat je budget is, maar aluminium kan wel een paar honderd euro per foto kosten, plexiglas trouwens ook (of nog meer). HEMA fotoservice foto afdrukken. Bekijk de folder actie van Hema en koop direct met korting in de winkel.


Actiecode hema foto op plexiglas, Een actiecode inwisselen is heel gemakkelijk bij hema fotose rvice. Plaats een bestelling, kopieer de code en druk in het winkelmandje op de knop gebruik code. Natuurlijk zijn er naast fotoalbums ook nog talloze andere fotoproducten , zoals foto op canvas, hout en aluminium. Plexiglas, acrylglas en perspex kom je op internet allemaal tegen, maar is hetzelfde materiaal.


Bij deze print op transparant, sterk en hard plastic wordt de foto op de achterzijde geprint. Daardoor lijkt het alsof de foto in het glas zelf is geplaatst, wat een mooi dieptegevoel geeft. De foto wordt geprint met een .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts