maandag 15 december 2014

Indesit uiaa12 1 vrieskast

Totaal netto inhoud is 2liter. Wilt u liever een vrieskast zonder koeling en optimaal gebruik maken van de ruimte? Met deze extra garantie wordt de . In de vriesruimte van 2liter kunt . Specificaties, Vrieskast met 2liter inhoud. Dit knopje activeert een speciale functie, waarbij de temperatuur een korte tijd naar de . Indesit Alle Indesit vriezers.


Toon alle beste vriezers. INDESIT UIAAVriezers - Leidend in inbouwapparatuur en keuken apparaten. Een uitgestelde levering is mogelijk tot maximaal jaar na de opdracht. Vergelijkbare vriezers. Bestel direct voor de laagste prijs.


Klanten die dit artikel kochten, kochten ook: Serre. Diepvriezer is beperkt of niet meer verkrijgbaar. Het vriesgedeelte heeft sterren en de vrieskast is zeer. Bekijk ons assortiment Vrieskasten online bij wittehal.


Met ruime netto-inhoud van 3liter. In deze vrieskast zitten vriesvakken, waarvan extra grote XL Box. Vrieskast altijd voor de laagste prijs en veilig besteld via Vriezer.


Deze vrieskast heeft een capaciteit van 2liter en is verdeeld over 7 . Leverbaar binnen werkdagen. Klik en zie welke winkel de beste prijs voor vrieskasten aanbied. Plaats het apparaat in een goed geventileerd en droog vertrek. Open de deur van de diepvrieskast niet tijdens het invriezen.


Vraag de handleiding die. Te koop voor slechts €249. Bekijk het aanbod en kies de aanbieding die het beste bij uw budget past. Het formaat en ontwerp van de .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts