dinsdag 30 december 2014

Aladdin waterfles

Aladdin Waterfles Infuse - Met Fruit Compartiment - 0. Ook bekend met een natte tas, schoolboeken of belangrijke documenten van het werk ? Op zoek naar een lekvrije drinkbeker of waterfles? De Aladdin Infuse waterfles zorgt er voor dat u onderweg van uw eigen gemaakte favoriete. Aladdin waterfles Bistro to Go Blauw De nieuwe Aladdin Bistro to go Waterfles lijkt sprekend op e. Gebaseerd op beoordeling(en).

Waterfles Infuse To Go liter, groen gemaakt van Kunststof van het merk Aladdin : Bestel bij de leukste online kookwinkel DisenThat. Deze duurzame waterfles van Aladdin heeft een handig formaat van liter: past gemakkelijk in de tas voor onderweg! Het mondstuk kunt u eraf draaien, zo vult u . Glazen drinkfles met tritan behuizing.


Vindt je het niet zo fijn om uit een kunststof fles te drinken? Deze fles heeft een glazen binnenwerk en de buitenkant is gemaakt van stevig kunststsof. Doordat de fles dubbelwandig is blijft je drank langer koel omdat je deze niet direct . Met de Waterfles Infuse van Aladdin drink je ook onderweg heerlijk kraanwater met citroen, munt of sinaasappel.

ALADDIN Waterfles 'Infuse To Go'. BPA-vrij en vaatwasser bestendig. Je kunt zelf groente of fruit naar keuze aan je water toevoegen met de meegeleverde infuser, zonder dat je tijdens het drinken stukjes groente of fruit binnenkrijgt.


U kunt zelf groente of fruit naar keuze aan uw water toevoegen met de meegeleverde infuser, zonder dat u tijdens het . Kenmerken: Inhoud: l. Geef smaak aan je drinkwater. Verkrijgbaar in de winkel in diverse kleuren voor 12. Als klap op de vuurpijl ontvangt u bij Simon Levelt Emmen korting op losse thee wanneer u de . Zoekt u origineel en hoogwaardig campingservies?


Wij hebben alles, van Zak! Bekijk hier ons uitgebreide aanbod. This Bottle is acually GREEN. Deze grijze drinkfles is eigenlijk groen want hij is gemaakt van eCycle gerecycled plastic wat ook weer recyclebaar is.


De kunststof infuser kan worden gevuld met fruit, kruiden of groente en geeft langzaam smaak aan uw drankje. U kan eindeloos combineren met smaken. Bekende combinaties zijn citroen en cola, maar ook bronwater kan op smaak worden gebracht . In Amerika is het al een druk bezette markt, die hippe waterflessen.


Als eerste gespot bij de dames van Spaces, viel ik voor het simpele design.

Geen poespas, vaatwas bestendig en plastic wat niet .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts