woensdag 31 december 2014

Yogasana studio rijswijk

In de Yogawinkel vind je naast yoga producten waaronder yogamatten , yogatassen en props, ook leuke sfeermakers, bijzondere kaarten, kruidentheeën en gifts. Kom eens een kijkje nemen. En je kunt dan gelijk een rondje over de gezellige markt maken. Gratis proeflessen in mei, juni, juli.


Yoga Sattva Rijswijk van Sudha Menon, Petra Lemans . Yoga is niet alleen ontspannend: het zorgt ook voor een sterk, slank en flexibel lichaam. Wij geven verschillende soorten yoga, hieronder staat een toelichting. Onze visie is dat yoga een uitdaging kan zijn voor iedereen en niet zwaar of ingewikkeld hoeft te zijn om een positief resultaat te . Meer yogascholen in de buurt van RIJSWIJK. Stichting Yoga and Giving.


Yogalessen, workshops, cursussen en events. PilatesHQ geeft maar liefst verschillende uitdagende yoga lessen in Rijswijk , nabij Delft, waarbij je een sterk en gezond lichaam krijgt. Rijswijk zh Yoga Classes, Rijswijk zh Yoga workshops, Rijswijk zh Yoga retreats. Yoga , Pilates, Body Balance en Tai Chi. Lessen om tot rust te komen, of juist als energie bron.


Met meer dan lessen per week, altijd een les die bij je past. Je bent altijd welkom voor een proefles! We zijn een team van vriendelijke en inspirerende Bikram Yoga -gecertificeerde leraren. We helpen je te concentreren op jouw kracht en jouw mogelijkheden.


Met Yoga leer je hoe je weer tot rust kunt komen, wat meer in contact met jezelf. Waarom wachten met een proefles, meld je aan voor een gratis proefles. Vandaag alweer januari. Welkom bij deze mooie, gezellige en leuke yogastudio in Rijswijk -Buiten, Delft en Den Haag. De lessen worden gegeven door Irene Tepper-Hagens, gediplomeerd Saswitha yogadocent.


U kunt zich inschrijven bij een van de yogalessen en dan kosten de eerste lessen €ipv €85! Locatie: Zilverschoon 1 . Op nog geen kilometer van Rijswijk zit onze Yoga Center Karuna in Leidschendam. De studio is dagen per week geopend.


Voor de verschillende yoga vormen en het lesrooster klik op het rooster. Binnenkomst: vanaf vanaf 19:15. Adres: Kerkstraat Rijswijk. Rijswijk yoga center offering a wide range of yoga classes including Hatha, Ashtanga, Yin, Post-natal and Kinder yoga.


Yogasana tempelwachter logo. Several taught in English. Full schedule of available times during the week.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts