donderdag 11 december 2014

Spaans porselein lladro

Koop of Verkoop lladro op Marktplaats. Zo goed als nieuw Ophalen of Verzenden. Een aardige toevoeging aan uw verzameling, of een eerste stuk om te beginnen een collectie, of gewoon omdat je het aantrekkelijk vinden. Stop met zoeken en kom naar Etsy, het platform waar verkopers uit de hele wereld hun creativiteit laten zien met handgemaakte en vintage producten! Op Etsy vinden kopers als jij duizenden unieke en betaalbare spaanse porselein ! Laten we aan de slag gaan!


Contactpersoon: Doina Jong. Lladro porselein Spanje. Een prachtig porseleinen beeld van een clown. Fraai uitgevoerd in zachte kleuren en mooie details. Verkeert in perfecte staat.


Spring naar Spaans porselein - Het initiatief kwam van koning Karel III en zijn echtgenote, Maria Amalia van Saksen. Tijdens de rondleiding bezoek je de showroom vol met porseleinen beeldjes, de fabriek (die nog in gebruik is) en het historische museum. Dit museum heeft natuurlijk een grote collectie porselein , maar er zijn ook tientallen schilderijen uit de Spaanse en Valenciaanse Barok en Renaissance te bewonderen. Ik wel en hoewel ik de Spaanse taal amper machtig ben, kon de reservatie voor de rondleiding en de communicatie heel eenvoudig in het Engels gebeuren. Vriendelijke, gepassioneerde vaklui en kunstenaars lichten.


Lijkt je dit interessant? Klik dan hier om het volledige zoekertje te bekijken op Koopjeskrant. Beide in zeer goede staat.


Uit een particuliere inboedel uit Den Haag komt een bijzondere collectie porselein w. Deze collectables komen op . Prachtige porseleinen figuurtjes, maar wel een beetje tuttig en oubollig. De suikerzoete snuisterijen veranderen langzaam in eigentijdse . Nao Porcelain figurines.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts