maandag 15 december 2014

Zeller schaapjes servies

Het groen van deksels en schoteltjes is een mooi contrast tot het crème en de overige accenten op dit prachtige servies. Alle zeller keramik serviezen zoals o. Wij betrekken alles rechtstreeks van de . Origineel zeller keramiek schaapjes servies nooit gebruikt, heeft alleen in de kast gestaan. Merk: Zeller Serie: Schaapjes Afmeting bakje: cm. Servet Schaapjes - Zeller. Handgemaakte Servettenhouder Schaapjes - Zeller.


Compleet eet - en koffieservies van Zeller Fayencerie Germany. Motief herder en schapen. Met de hand geschilderd. Enkel gebruikt als decoratie. Must-have voor de liefhebber ! Een kenner weet dit vast naar waarde te schatten ! Mag weg voor een aanvaardbaar bod.


Vertegenwoordigen hun hiermee in . Beperkte voorraad beschikbaar, wel steeds bij te maken. We zijn de enige die deze schaaltjes leveren. Het grasgroen geeft een mooi contrast met het cremekleurige aardewerk . Lavendel servies fleur de provence. Levendel servies fleur de provence van zeller. Suikerpot van het Schaapjes - servies van Zeller.


Uiteraard zijn de technieken, verf, glazuur etc. Bekijk de Website: van de adverteerder. Advertentie informatie: Type: Te Koop. Prijs-Optie: Op Aanvraag. Theepot, melkkannetje en suitkerpot van het schaapjesservies van Zeller.


Botervloot van het schaapjesservies van Zeller. Op rotterdammersmarktplaats. Serviezen De Tagrijn, Voorstraat 12.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts