dinsdag 30 december 2014

Horeca koeling

Horeca koelkasten in verschillende soorten en maten, nu bij XXLhoreca! Thebo horeca heeft een goeie service, er wordt snel gehandeld en met de klant mee gedacht. Het personeel geeft advies op maat. Een snelle levering tegen een scherpe prijs.


Joeri De Belie - België. Een prima service (begeleiding in keuze, voorstellen alternatieven en aflevering) en een aantrekkelijke prijs. Op zoek naar horeca koeling ? Op onze site vindt u een groot assortiment nieuwe en gebruikte horeca koelapparatuur. Koop of Verkoop koeling op Marktplaats. Een lekker en gekoeld drankje wordt altijd gewaardeerd in de horeca.


Het koel houden van dranken is dan ook van groot belang bij horecaondernemers. Barkoelingen, of flessenkoelingen, zijn ideaal om uw flessen, blikjes en wellicht andere hapjes . Bekijk hier ons professionele horeca koeling. In een omgeving waar de temperatuur snel oploopt, is het van belang dat etenswaren goed gekoeld zijn én blijven. Een goede koeling kan dan ook niet ontbreken. De grootste uitdagingen op het gebied van koelen zijn de omgevingstemperatuur, de benodigde capaciteit en energieverbruik.


Bent u op zoek naar professionele horeca koeling ? Van Duijnen Horeca levert al jaren over de juiste koelingen voor dranken op maat. Koeltoog werktafel Wandkoeling Wandkoelmeubel RVS koeling toonbank koelkast vitrine RVS Vrieskast koelcel Buffettoog Pizzatafel Oven Kassa Gas… Prijs o. Koeling met schuiven bovenaan. Koelt zeer goed en makkelijk in gebruik. Exquisit horeca koelkasten en vrieskasten leveren wij snel en voor een scherpe prijs.


Professionele koelkasten voor horeca of bedrijf besteld u voor de scherpste prijs, snel en veilig online bij Professionele- koeling. Alle op Professionele- koeling. Groot assortiment horeca vrieswerkbanken online bestellen voor super lage prijzen doe je bij professionele- koeling.


RVS opzet koelvitrine Saladiere koeling Afmetingen bxdxh . LIEBHERR: KOELKASTEN, KOELKISTEN, TAFELKOELKAST, TAFELKOELING, KOELKASTEN, KOELING , KOELKAST voor de horeca. Contactinformatie, telefoon, e-mail, adres.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts