donderdag 11 december 2014

Smoothie wortel spinazie

Snijd geschilde wortel , ananas, mango en banaan in kleine stukjes. Doe alle ingrediënten in de blender en pureer tot een glad mengsel. Geniet van uw smoothie met groene spinazie en wortel ! Dat blog is van de Belgische (net als ik! ) Elien die psychologie studeert maar ook een passie voor eten heeft.


Op kot (en met de hulp van haar vriend) heeft ze leren koken.

Ze staat achter een gevarieerd en gezond menu, eten dat voedzaam en lekker is. Begin de dag krachtig en volgens de voedselzandloper met een power ontbijt- smoothie met appel, spinazie , wortel en chiazaad. Zomerse smoothie : spinazie , bessen en frambozen. Was de wortel goed en snijd in kleine stukjes.


Daarnaast zit een spinazie smoothie vol met de vitamines A, B B B B1 Ben C. Hierdoor staat de spinazie smoothie aan de top van de powershakes. De wortel smoothie is een favoriet val veel mensen aangezien deze zonder toevoegingen van gezonde zoetmakers nog steeds erg lekker is.

Deze smoothie is ideaal om de dag mee te beginnen. Er zitten veel vitamines, mineralen en vezels in. Het recept is voor twee glazen. Spoel de bladspinazie schoon.


Maak ook de wortels schoon en schrap ze. Om te beginnen wordt alles dat vloeibaar is en waar spinazie (of nog beter: boerenkool) aan toegevoegd is, tegenwoordig een groene smoothie genoemd. Ook door mensen die enthousiast aan de slag zijn met een sapcentrifuge.


Blend alle ingrediënten samen in een blender. Start op lage snelhei zodat de wortels goed fijn gemalen kunnen worden. Smoothie Recipes in Minutes - Duration: 6:30. Een groene smoothie als.


De zomer komt eraan, tijd om je slowjuicer af te stoffen! Wat dacht je van een lekkere combinatie van groente en fruit, een perfect balans tussen pittig en zoet? Dit vefrissende sapje is een goede vervanging van je ontbijt - mits je een kleine eter of slechte ontbijter bent! Ben je een stevige ontbijter dan is dit .

Ieder smoothie (groen of niet) tover je direct om in een superfood smoothie met een theelepeltje kurkuma ( geelwortel ). Bij groene smoothies denken we aan bladgroente zoals spinazie , maar laten we vooral de kruiden niet vergeten. Appel – wortel – spinazie sap. Ingrediënten per persoon flinke handen vol wilde of gewone spinazie appel worteltjes.


Bereiding Pers alle ingrediënten in de sapcentrifige tot vers sap. Dit sap is ook erg lekker voor kinderen en mensen die nog nooit groentesap hebben gedronken, omdat . De lekkerste en gezondste groente smoothies met een bit: tomaat, spinazie , bleekselderij of wortel , vind hier je recept. Deze botersla komkommer ananas peer smoothie is weer eens een groene smoothie zonder banaan of avocado. Deze wortel banaan druif sojayoghurt smoothie is een oranje groene smoothie.


Lekker en gezond groentesap maak je ook met een blender. In dit sapje zit onder andere ijzer, vitamine A, C, foliumzuur en is ook nog vochtafdrijvend. Moeilijkheidsgraad Kosten.


Zo makkelijk om een extra portie groenten binnen te krijgen. Wortel – avocado – mango – sinaasappel.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts