donderdag 11 december 2014

Cursussen den haag

Lees ervaringen van deelnemers, vraag info aan of schrijf je direct in! Van fotografie tot bloemschikken en van solliciteren tot Frans voor beginners. Als lid van de bibliotheek kun je elk jaar gratis twee online cursussen volgen.


Zo steek je altijd wat op. WELKOM BIJ DE VOLKSUNIVERSITEIT DEN HAAG Leren voor je plezier.

Hier vind je allerlei cursussen en trainingen, die van belang zijn om mee te kunnen doen. Denk hierbij aan: computercursussen , taalcursussen , lezen en schrijven, e. Toepassen in de praktijk kun je door aan de slag te gaan als vrijwilliger. Zoek zelf in de vacaturebank. Kruip in de huid van een.


Humanity House, The Hague. Bekijk de diverse workshops en trainingen en meld u aan. De empowerment training voor vrouwen!

De stappen naar persoonlijke groei en succes zet je zelf. In deze training leer jezelf goed in. Onze overige cursussen dragen bij aan het internationale karakter van De Haagse Hogeschool.


Compleet aanbod Horeca Opleidingen. Dé grootste erkende partij. Deze cursus is inclusief, hand-out, naslagwerk, certificaat, lensdoekje, pen en een lekkere lunch. Bekijk ons unieke concept.


Veilighei Gezondheid en . VCANederland is dé VCA opleider van Nederland met het NRTO kwaliteitskeurmerk. Den Haag , hoofdvestiging. Voor al onze VCA cursussen geldt een 1 startgarantie, het slagingspercentage van onze kandidaten is ruim ! Zitten ze wel op mij te wachten? Ik zou graag nieuwe mensen willen leren. Opleding tot schoonheidsspecialist en pedicure, cursussen en specialisaties.


Zwanger en op zoek naar een goede zwangerschapscursus ? Een peuter in huis die je iedere dag weer laat kennismaken met de peuterpuberteit? Of heb jij een puber die het niet eens is met de grenzen die jij stelt?

Voor elk van deze onderwerpen hebben wij wel een cursus in huis. Kijk eens rond op deze website! Inhoud cursus tekenen en schilderen voor beginners en gevorderden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts