woensdag 10 december 2014

Voorschoten 97

Het is sindsdien de enige . Voorschoten heeft de thuiswedstrijd tegen DoCoS met 0-verloren. Een uitstekende serie werd gistermiddag . Na een 0-ruststand (doelpunt Thom de Vries) maakte Kevin . Vanaf de aftrap was direct duidelijk dat beiden .

Atletiek Wedstrijd Administratie - AWA. Met nieuws, wedstrijden en spelers. Met twee gelijke spelen en twee overwinningen zijn de blauwwitten . Tijdens deze avond kunnen geïnteresseerden kennismaken met . Nieuwe leden zijn altijd welkom.


Kom op maandag vrijblijvend langs bij ons. In de heenwedstrijd eerder dit seizoen .

Al sinds vorig seizoen horen we vanuit meerdere hoeken enthousiaste geluiden over de Girls Soccer Academy. Een eerste kennismaking, in . Westlandia had als promovendus op dat . Foto: Ron Hoenson (Alphenphoto.nl). HAZERSWOUDE-RIJNDIJK - Een fikse . Vince is er als de kippen bij en staat zomaar alleen voor de . Zij zal in de tweede of derde week van februari . Reden genoeg om de Bierbengels te vragen om wat extra steun te bieden tijdens deze . Sportsignaal radio Den Haag FM verslag doen van de wedstrijd.


Leo Pronk is de verslaggever. We spelen weer met de zelfde als vorige week. Naar buiten kijkend is het nog . Deze wedstrijd werd door Deltasport . Dit is de startpagina van de club.


Hier is er naast de actuele selectie, relevant clubnieuws,. Koudekerk co, - 2.

De laatste wedstrijd van dit seizoen, met een beetje gehavende ploeg. Op dinsdag december speelt FC Rijnvogels Onder zijn laatste wedstrijd van .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts