dinsdag 30 december 2014

Van hoogdalem schilder

Deze reizen leidden tot het . Voorbezichtiging nieuwe collectie bij Galerie Wildevuur. Tevens de presentatie van de documentaire die Wijnand van Velzen maakte over de portretten en stranden die ik maakte op Vlieland. Bekijk en koop al zijn schilderijen online in de exclusieve webshop voor kunst van galerie Wildevuur.


Schilderijen Zeefdrukken Beelden Etsen van vele kunstenaars te koop.

Herman van Hoogdalem veiling aanbod. Landschappen te koop, prijzen vanaf € 1. De indringende en vaak ontroerende portretten zijn geschilderd op papier met aquarelverf. Van Hoogdalem houdt atelier in Sauwerd.


Voor verwanten is het moeilijk want het gaat niet de goede kant op met vader of moeder. Maar ik kan afstand nemen en zie dan toch ook de schoonheid van het veranderingsproces. This Pin was discovered by Aisha Dilrosun.

Discover (and save) your own Pins on Pinterest. In het boek worden de schilderijen van mensen met dementie samengebracht met gesprekken met familieleden. Dit geeft een beeld van hoe zij de persoon met dementie ervaren, al is het soms ook. Voor dit bedrijf werkte hij op vele tentoonstellingen en evenementen. Tijdens zijn laatste jaren bij Heineken ontwierp en decoreerde hij.


Det var Aisha Dilrosun, der fandt denne pin. Find (og gem) dine egne pins på Pinterest. In deze categorie waren heel wat mensen genomineerd.


Voorzitter Herbert van Hoogdalem (rechts op de foto) nam de prijs van € 30- in ontvangst. Het licht zoemt overal in door, als een thema in een gedicht. Torenstad groep Zutphen Koninklijke Visio Haren Provinciehuis Assen TVM verzekeringen Hoogeveen RABO bank Noord Drenthe - Zuidlaren. Maakt naast vrij werk in overleg ook portretten in olieverf van mens en dier.


Heeft bovendien ruime ervaring in het maken van kleine en grote muurschilderingen, zowel binnen als buiten. Zie voor het meest recente werk mijn website. Contact uitsluitend via telefoon of e-mail.

Hans van Hoogdalem - Mobiel: .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts