woensdag 10 december 2014

Delonghi magnifica zetgroep verwijderen

De productspecialist van koffiecenter. JMp Klik op de link hierboven om. Zetgroep zit vast kunnen de rode knoppen wel indrukken, maar kunnen hem er niet uitkrijgen!


Met de hand rechtsonder de zetgroep naar achteren naar de onderkant van de beugel waar de zetgroep inklikt. Daar zit aan die beugel . Wilde mijn zetgroep schoonmaken, maar zit muurvast en rechtop i. Hoe kan ik dit oplossen? Hallo Ik kan de zetgroep niet verwijderen. Kan alleen als apparaat uit is!


Waardeer dit antwoord Misbruik melden. Krijg je de zetgroep niet meer uit je volautomatische espressomachine? Ik leg je hier uit hoe je deze weer losmaakt. Hallo beste klussers, wellicht is hier iemand die mij uit de brand kan helpen. Vandaag wilde ik een kopje koffie maken.


Op het knopje gedrukt voor kopje, de machine ging aan het werk maar na een seconde of twee begon deze vreselijk. De zetgroep is een essentieel onderdeel van uw koffiezetapparaat. We laten in een paar simpele stappen in deze instructievideo zien hoe u snel, veilig en eenvoudig de zetgroep van uw koffiezetapparaat vervangt. Reparatie valt bij DeLonghi niet in de garantie en ze verwijzen doodleuk naar de koffiebonen leverancier met als argument dat er stenen of takken tussen de. Het zetstuk moet je 1x per maand goed schoonmaken in water met azijn om alle koffie rommel goed te verwijderen.


Dit heeft als voordeel dat hij makkelijk te reinigen is. Spoel de zetgroep dus regelmatig af met lauwwarm water (zonder zeepsop) of laat de zetgroep weken in een bakje water. Zo wordt de oude koffie verwijderd van de zetgroep en geniet je altijd van. Je moet dit Apparaat wel Volledig Schoonmaken dus ook de zeef op de zetgroep , het apparaat is niet zo geschikt voor poeder koffie!


Ruim een jaar geleden gekocht hoofdzakelijk op basis van het feit dat deze Delonghi Magnifica S hier op Kieskeurig heel goed scoorde. Ook heeft het apparaat al . Bij demonteren van het toestel bleek dat de houder van de zetgroep op een draadstang zit, door het draaien van de draadstang kan de zetgroep naar boven of beneden bewegen. Aangezien het motortje niet in beweging te krijgen was, de draadstang dan maar manueel gedraaid tot de zetgroep helemaal . O-ring ESAM raccord 5mm.


Doe het deurtje dicht, haal de stekker uit het stopcontact en steek hem vervolgens weer in het stopcontact. Om aangekoekte koffie te verwijderen , krab. U wilt een DeLonghi Magnifica S ECAM 22. Heb nu ongeveer jaar een DeLonghi Magnifica S Ecam 22.


Normaliter met DeLonghi ontkalker gedaan, toevallig de vorige keer met HG espresso ontkalker. Ik heb de zetgroep al wel schoongemaakt, maar zal deze vannacht laten weken in water.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts