vrijdag 26 december 2014

Smoothie perzik sinaasappel

Tijd voor een heerlijk zomerse smoothie op deze regenachtige dag! Lekker fris en heel erg eenvoudig om te maken! Je hebt zes sinaasappels , zes perziken en één banaan nodig. Dan heb je vervolgens ongeveer liter smoothie.


Het zijn ingrediënten die vrij makkelijk te combineren zijn dus als je voor 1 . Star Stars Stars Stars Stars (votes, average: out of 5). Laat de perzik uitlekken boven een kom (het sap is misschien later nog nodig). Doe de perzik met het sinaasappelsap in een blender en pureer tot een glad geheel. Als je het te dik vindt, kun je nog wat perziksap toevoegen tot de smoothie dun . Ik heb weer een nieuw smoothie recept voor jullie. En wie word nou niet vrolijk van die zomerse kleur!


Toen ik dit maakte was het nogal storm achtig met regen enzo. Ik begon een beetje last te krijgen van een winterdipje en had even een vitamine boost nodig. Deze smoothie is er toen uitgekomen.


Deze groene smoothie perzik sinaasappel is heerlijk fris en een super goede keuze om je dag mee te starten. Boordevol groentes en fruit en dus vitamines. Het is ook zo leuk om te experimenteren met verschillende soorten fruit en groenten.


Omdat steeds duidelijker wordt dat smoothies met alleen fruit toch minder gezond zijn dan smoothies waarin ook groenten . Schil de perzik en de kiwi. Was de aardbeien en snijd de kroontjes eraf. Snijd de perziken , aardbeien, banaan en kiwi in stukjes. Giet de sinaasappelsap in de blender, zet hem aan en voeg geleidelijk de stukjes fruit toe.


De smoothie is klaar als er geen klonten fruit meer inzitten. Druk op het programma Sapjes en serveer daarna direct. Serveer met ijsklontjes. Ingrediënten voor smoothies (flinke glazen).


Bereiding: Snij de perziken , aardbeien, banaan en kiwi in stukjes. Perzik smoothie zonder banaan. Was en snij de perziken en abrikozen in stukken. Stap Schenk het sinaasappelsap in de blender, met de yoghurt en kaneel.


Stap Pel de banaan en snijd in plakjes. Haal de schil van de perziken af en verwijder de pit. Doe het fruit in de blender. Stap Doe als laatste de ijsblokjes erbij en blenden maar! Stap Schenk in twee grote glazen en smullen . Het leek ons leuk om eens een smoothie zonder yoghurt te maken.


Het resultaat is deze gezonde perzik smoothie bomvol fruit. Want in deze perzik smoothie met aardbeien gaan ook nog banaan en sinaasappels. In de winkel kopen kan altijd nog. Met dit recept maak je een lekkere smoothie met perzik , aardbei en sinaasappel maak gewoon zelf in de blender. Maak zelf smoothie met sinaasappel , banaan, aardbei en perzik.


Dit smoothie met sinaasappel , banaan, aardbei en perzik recept is klaar in min. Een heerlijke zoete smoothie , waar je geen suiker of honing aan toe hoeft te voegen. We weten dat het geen perzik seizoen is maar wij hadden wel zin in een zomerse smoothie. Je kunt ervoor kiezen om perzik uit blik te gebruiken of kies eventueel voor een ander stuk fruit. Even tussendoor wat vitamine-inspiratie: Een lekkere zomerse nectarine smoothie ! Meng in de blender een rijpe.


Door het extreem warme weer van vorige weer smaakte mij amper iets … het was gewoon te warm om te eten. Wat mij wel smaakte waren frisse. Mix de (bevrozen) perzik met de ( bevrozen) frambozen en sinaasappelsap tot een gladde massa.


Smoothie met perzik en framboos.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts