woensdag 17 december 2014

Wand flesopener

Zoekt u een mooie degelijke flesopener wandmodel, die u gemakkelijk aan de muur kunt bevestigen. Dan is deze flesopener voor aan de muur wat voor u! Deze muur flesopener, gemaakt van staal kunt u gemakkelijk middels twee schroeven. Vind muur flesopener op Marktplaats.


Voor iedereen een voordeel.

Vind wand flesopener op Marktplaats. De door jou gezochte advertentie is helaas niet meer beschikbaar. Wellicht kunnen onderstaande advertenties je verder helpen. Scheten Spaarpot - Fanny Bank €2€1incl.


Stop met zoeken en kom naar Etsy, het platform waar verkopers uit de hele wereld hun creativiteit laten zien met handgemaakte en vintage producten! Op Etsy vinden kopers als jij duizenden unieke en betaalbare muur flesopener ! Laten we aan de slag gaan! Bierflesjes openen met een aansteker, op een bierkrat of met je tanden is vanaf nu verleden tijd!

Met deze bonte verzameling bieropeners zal het geen enkel probleem meer zijn om je bierflesje open te ploppen! Stoere retro fles opener die je makkelijk aan je muur kan monteren. Leuke gietijzeren flesopener gemaakt van gietijzer. Deze opener wordt ook wel wand of muuropener genoemd.


Vaak wordt deze aan de bar geschroefd. Alle typen sanitair vind je op BESLIST. Flesopener gemaakt van messing voor vaste montage aan de muur. Kies alle topmerken en profiteer van de laagste prijs! Uniek in Nederland ons enorme aanbod aan buffet en catering benodigdheden, presentatie materialen en horeca tafelartikelen.


Unieke smeedijzeren Kroonkurk opener, spijkers meegeleverd. Onze wand flesopeners zijn met de hand gemaakt van vuren hout. Ze zijn voorzien van een mooie afbeelding.


U kunt ze ophangen aan de wand. Wilt u graag een andere afbeelding, dan kunt. Om op te hangen, met ophangsysteem voor de muur en opvangbakje, naturel, zonder decoratie, afmeting: ca.


Verwante zoekbegrippen: flessenopener, muurdecoratie. Bar Professional is al sinds het begin van de vorige eeuw toeleverancier voor de drankenindustrie.

Vandaag de dag staat er een ruim assortiment met allerlei handige baraccessoires voor u. Quantio GmbH groothandel onlineshop in het zentrada. Enorme keuze, super condities eenvoudig online met 1 TradeSafe inkoopbescherming bestellen. Met deze prachtige nostalgische flessenopener waan je jezelf terug in de jaren 60. Wand flesopener jaren 60.


Open het flesje aan de opener boven aan het bord en de dopjes worden onderaan in het bakje opgevangen. Het houten bordje kan tegen de wand bevestigd worden. Deze flesopener is van glanzend RVS en zwaar uitgevoer dus hij gaat wel even mee. U schroeft deze heavy duty flesopener gewoon met twee stevige schroeven ergens op de juiste plek aan de wand en dan doet . Een bierflesje openen is vaak het probleem niet, maar wat moeten we toch met al die rondslingerende dopjes?


Bij een groot aantal flessen kunnen de dopjes al gauw voor een flinke rommel zorgen. Gelukkig bestaat er een oplossing en wel in de vorm van een wand flesopener inclusief sterke magneet die .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts