dinsdag 16 december 2014

La plancha rotterdam iens

Lekker uit eten in Rotterdam ? Ontdek de beste Vis restaurants op IENS , van eetcafé tot sterrenzaak. Ons pop-up visrestaurant in de open lucht, is alleen geopend in de zomer, bij mooi weer. Het restaurant met open keuken wordt tijdelijk opgebouwd boven het water op het landhoofd van de oude Willemsbrug, op het Noordereiland in Rotterdam.


Vanaf het terras heb je een geweldig uitzicht over het water en de skyline van . Een mediterraan visrestaurant, op het oude brughoofd van het Noordereilan aan de Maas en alleen open in de zomermaanden als het goed weer is. Geen wonder dat menig Rotterdammer ernaartoe afreist om badend in de zon te . Hier kan u in het weekend tot in de late uurtjes een dertigtal aan tapas nuttigen, onder het genot van een goed glas wijn. Na een paar cava's ons eten bestel vooraf Vongole en de Pijlstaartinktvis à la plancha , zeer goed verzorgd en lekker van smaak. Joël Broekaert gaat langs bij de Latijns- Aziatische keuken van Ají: een goede plek om zonder al te veel risico origineel en lekker te eten. Plancha Pop-Up Visrestaurant op het Noordereiland.


George Marina: weergaloze plek, zeer middelmatig eten. Ooit wilde je zo weinig mogelijk op de Spaklerweg . Een vriendin vraagt of wij een goed restaurant in Rotterdam kennen waar je lekker en relaxt kan zitten, een goed gesprek kan hebben met je tafelgenoten en dat niet duur is. Nou als ik dat zou weten dan zou.


Lux ziet er ook goed uit op IENS en. The Fish Market op De Buik van Rotterdam ? Per maart aangepaste openingstijden. Lees het hele artikel hier.


De keuken van TheFishMarket Rotterdam zal per maart op de maandag tot en met donderdag vanaf 17:open zijn. De Smaakspionnen waren op missie in Rotterdam en we hadden trek. DelicaTessa was al eerder op onderzoek uitgegaan en had op Iens een restaurant gevonden: Sangam. Vooral de architectuur van het pand en het uitzicht over Utrecht zijn de moeite waard! Goedkoop, lekker eten en fantastisch aardige mensen.


Op januari opent de Bakkerswinkel op een nieuwe, grote locatie in Rotterdam. Restaurants in Groningen iens. Taj Mahal Groningen tajmahalgroningen. El Pincho staat voor verse en authentieke tapas.


Ons team zorgt er voor dat jij een onvergetelijke en gastvrije avond beleeft! Iens Toppers en andere restaurants met hoge waarderingen op iens.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts