vrijdag 19 december 2014

Aeg lavamat 64840l resetten

Of stel een vraag aan een andere bezitter van uw product als u problemen heeft met uw apparaat. HarryO je vertelt nu wat het kan zijn deze wasmachine is jaar oud dat wordt een nieuwe wasmachine 1tje zonder koolborstels mag ik je heel h. IQ-PTJzmmdw Vergelijkbaar apr. Fehler EFAEG was steckt dahinter Zanker, Electrolux - Duration: 3:22. Der Servicetechniker 4935. Vaak laat de AEG wasmachine dan een foutmelding of een code op het display zien.


In dit artikel lees je wat deze betekenen en hoe je ze verhelpt, door bijvoorbeeld je wasmachine te resetten. Ik heb al het water er uit laten lopen, volgens mij is er weinig aan de hand als ik hem zou kunnen resetten. Dus voor dat ik een monteur (voor meer dan 1euro) . Veiligheid van kinderen.


Beschrijving van het product. You can choose the right programme for any type of laundry following the descriptions on the washing programme tables (see Washing Programmes). Turn the programme selector dial to the required programme. Het kan zijn dat uw AEG wasmachine in storing treedt en een foutmelding laat zien.


De storingscode die op uw display verschijnt kan verschillende oorzaken hebben. Komt u er zelf niet uit? Neem dan contact op met één van onze specialisten of vul gelijk het reparatieformulier in.


De Waswacht hanteert een servicegebied . Het bekijken en downloaden van deze Wasmachine handleiding is geheel gratis. Tot gisteren naar volle tevredenheid. Helaas draait de trommel niet meer. Landelijke verhuur van witgoed aan studenten, particulieren en bedrijven - Service pagina. Meest voorkomende AEG foutcode is EF( EFO ): Dat lijkt een ernstige code, maar vaak is er gewassen met teveel zeep waardoor er sop met wat water op de bodemplaat is gelekt.


De machine denkt nu dat hij in. However, once fixe some AEG washing machines can apparently still display the error code until reset. Geen goedkope machine, maar deze was van degelijke duitse makelij, werd mij verteld. Dus, hoewel het eigenlijk.


Resultaten van zoekmachines!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts