vrijdag 12 december 2014

Hete lucht oven horeca

Als horeca ondernemer neemt u alleen genoegen met een heteluchtoven van een topmerk zoals UNOX, Culion, Bartscher en Caterchef. De kwaliteit van uw gerecht, braadstuk, brood of banket valt of staat immers met het kookapparaat waarin u het bereidt. Voor technische vragen en advies op maat, service, onderhoud en . Een heteluchtoven koop je online bij XXLhoreca.


Professionele heteluchtovens bestellen met een levertijd vanaf uur!

Gratis verzending en levering binnen - uur. Bij Horeca Megastore vindt u de beste professionele heteluchtovens. Bij sommige ovens kunnen dat er ook twee zijn. Een andere categorie is de heteluchtoven met . De hetelucht komt uit een of twee verwarmingselement in de achterwand van de oven. Deze hetelucht wordt door een of twee ventilator door de ovenkamer geblazen.


Hierdoor is de hetelucht overal aanwezig.

Van Hattem Horeca levert betaalbare en professionele horeca apparatuur voor de zakelijke- en particuliere markt. Heteluchtovens worden ook wel eens . Zo goed als nieuwe hetelucht oven maandjes gebruikt , weg wegens stopzetting beroep (Gebruikt voor pizza in teglie) lagen 3graden Max. Divers aanbod heteluchtovens bij Goos Horeca , met de laagsteprijsgarantie en uit voorraad leverbaar. Bekijk hier ons professionele heteluchtovens. Bestel online via de webshop.


Met een convectie- oven kunt u gerechten bakken, gratineren en braden. U kunt de professionele oven gebruiken voor het bereiden van vlees, vis, groenten, gebak of brood. De convectie- oven beschikt over een hetelucht ventilator.


De ventilator aan de achterwand van de oven zorgt voor een gelijkmatige verdeling van de . Rvs heteluchtoven culion btc5chroomstalen ovenkamer. Draairichting deur verwisselbaar. Lucht uitlaat aan bovenzijde. Koop of Verkoop oven op Marktplaats.


Bakken in een professionele heteluchtoven Een goede heteluchtoven mag in geen enkele horecagelegenheid ontbreken.

Deze oven is namelijk het ideale hulpmiddel vo. Bezoek hier onze website of contacteer ons voor meer info en specificaties! Hand horeca levert kwalitatieve ovens voor catering, kantines, bedrijfskeukens en instellingen. Dit alles tegen zeer scherpe prijzen.


Wij hebben meer dan soorten horeca ovens in ons assortiment in diverse formaten. Zowel heteluchtovens , convectieovens als combi-steamers. Geschikt voor grote horecagelegenheden.


Horeca heteluchtovens vind je bij HorecaTraders. Vandaag bestellen = Morgen uw heteluchtoven gebruiken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts