maandag 29 juni 2015

Stapelglas

Zelfs als glazen taps toelopen, wil dat niet zeggen dat ze makkelijk stapelbaar zijn. Het is namelijk vaak moeilijk om ze zonder problemen van de stapel af te nemen. Conische glazen zoals vaasjes hebben . Longdrink glazen doos stuks 27cl. Soort: Horeca longdrink glasInhoud: longdrinkglazen 27cl.


Standaard stapelglas voor professioneel gebruik.

Makro - Partner voor ondernemend Nederland. De voordelige groothandel met het meest complete productassortiment. Foo non-foo gastro en office supplies. Vind stapelglazen op Marktplaats. Voor iedereen een voordeel.


Dit glas is een ideaal glas voor bijvoorbeeld op een buffet. Door de stapelran ideaal te stapelen wat uiteindelijk ruimtebesparend werkt. Heineken stapelglas is een traditioneel glas met een goede stevige grip.


Het mag in de vaatwasser en is makkelijk stapelbaar.

De rand is afgerond voor meer comfort tijdens het drinken. U heeft iets te vieren: een open dag, een receptie of bedrijfsfeest? Reserveer online bij Van Vonderen Catering. Uw catering- en partyservice specialist uit Sint Hubert en omstreken!


Drankenhandel - Partyverhuur W. Schaik is een dranken(groot)handel met eigen slijterijen. Wij leveren aan horeca, bedrijven, scholen, sportkantines, instellingen, verenigingen e. Ook bedienen wij de particuliere markt. Zowel bedrijven als particuliere kunnen gebruik maken van onze . STAPELGLAS BIER KLEIN CL.


Optioneel: Zullen wij de afwas voor u doen? Stapelbare bierglazen met kraag. De artikelen mogen vuil retour voor €extra per artikel. Bij afwas per artikel kunt u dit toevoegen aan uw offerte.


Ideaal voor feesten en partijen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts