donderdag 25 juni 2015

Smoothie meloen kiwi

Een heerlijke voedzame smoothie met meloen , kiwi en banaan. Meloen bevat een grote hoeveelheid kalium en dit werkt bloeddrukverlagend. Blend alles tot een egale smoothie. Serveer de smoothie in een . Doe daarbij een scheutje sinaasappelsap.


Het recept van deze originele italiaanse lasagna kreeg ik ooit van een italiaanse collega, ik heb 'm zelfs in een restaurant nooit zo lekker gekregen!

Snij de meloen in partjes. Heb je alleen het recept van bolognesesaus of bechamelsaus nodig? Je vindt ze hier allebei! Ik ben er erg trots op dat dit al een tijd een van de populairste . Dit recept is uitgetest) Ingrediënten: ¼ galia meloen (± 3gram) banaan kiwi bloedsinaasappel grapefruit . Ontzettend lekkere smoothie. Deze smaakvolle zuivelvrije smoothie is ongelooflijk genieten en zal een behoorlijke energie boost geven.


Moeilijkheidsgraad Kosten. Ontdek de verfrissende smoothie met Zespri SunGold kiwi en watermeloen.

Heerlijk op warme zomerdagen en boordevol vitamines. Meloen is het ideale ingrediënt voor in smoothies. Het leuke aan de meloen is dat er verschillende soorten zijn, waardoor je eindeloos kunt variëren! De watermeloen bestaat, zoals de naam al doet vermoeden, voor uit water. In de overige – het vruchtvlees – vinden we veel ijzer en vitamine C. Is de smoothie te dik voeg dan nog wat water toe en meng . Pel de bananen en snijd ze in schijfjes.


Giet de stukjes watermeloen , banaan en de kokosroom in de blender en mix tot een glad mengsel. Dien op in een gekoeld glas. Nodig (voor personen) - mango - kiwi's - muntblaadjes - dl ananassap.


Het drankje zonder alcohol bevat de volgende ingrediënten: verse gember ((zakje 1g), geschild), kiwi's (geschild), lychees (4g) en meloensalade (a 3g). Smoothie van kiwi en mango met detox-effect. Pers het sap van de citroen.


Zeef de gepureerde druiven. Mix de druivenpuree samen met de .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts