dinsdag 23 juni 2015

Mobiele tapinstallatie tweedehands

De gratis zoekertjessite voor tweedehands. Plaats gratis zoekertje. Biertap, tapmateriaal , tapinstallatie ,. Horeca jenp wij zijn een totaal leverancier op het gebied van horeca. Fustenkasten - bierkoelers - spoeltapbladen - tapzuilen - fustkoppelingen - manometers - mobiele biertaps - tafeltaps . Vind mobiele biertap op Marktplaats.


Koop of Verkoop biertap gebruikt op Marktplaats. Oprema biertap kraan met flow tapkranen alpha Bierkoeler kraans , Tap capaciteit continu : 60. Voor iedereen een voordeel.


De beste tweedehands mobiele tap resultaten. Aanbod van leden en sites zoals Ebay. Vergelijk prijzen en filter op plaats en tijd van de advertentie. De biertapwinkel staat voor kwaliteit brouwerij materialen. Wij hebben een groot assortiment op voorraad dus wij kunnen de levertijden kort houden.


Van flair moer tot een complete biertap wij kunnen alles leveren en maken. ZEER PROFESSIONELE MOBIELE BAR MET TAP INSTALLATIE. COMPACTE KWALITATIEVE MOBIELE BAR.


BINNENWERKS HEEFT DE BAR EEN INOX FRAME MET DAAR. OM HEEN HET MASSIEVE HOUTWERK. STEUNEN OM DE BAR VAST TE KUNNEN ZETTEN. Bietap met snelkoeler, opzetmodel - i. Mobiele bar met biertap en postmix Te koop. Re: Laat je tap (koel)kast zien.


Ben de laatste planken in de lak aan het zetten maar me mobile tap (foto) komt eraan ;). Groot assortiment biertaps en biertap materialen uit voorraad leverbaar en andere bar benodigdheden. Bestel online of kom langs in onze winkel.


Antoine heeft meer dan jaar ervaring en is gespecialiseerd in het vervaardigen van tapinstallaties. Het bier vereist gedurende zijn leven grote zorgvuldigheid: tijdens het brouwproces, tijdens de behandeling en ten slotte op het moment van serveren. Brouwers doen het onmogelijke om bieren te produceren in de beste . Deze mobiele bar leent zich uitstekend voor inbouw in bestaande bar of kantine.


Of mobiel houden als bar. In de koelkast kan 1x liter o.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts