woensdag 24 juni 2015

Nachos uit de oven met kaas en salsa

Giet de salsa over de chips. Verdeel de lenteui, geraspte cheddar en chilipoeder over de chips. Steek in de voorverwarmde oven op 1graden Celsius onder de grill. Haal uit als de kaas mooi gesmolten is. Doe de tortillachips in een ovenschaal.


Benodigdheden: (voor 2-personen). Bereidingswijze: Begin met het voorverwarmen van de oven op 2graden. Verwijder de zaadjes uit de . Ontdek meer: nacho cheese ovenschotel.


Op de tortilla chips wat salsa en daar over heen geraspte kaas. Schep ook de salsasaus in een schaaltje. Uiteindelijk hebben we gewoon de hele middag in de zon gezeten en bestelden we allerlei lekkers.


Met zelfgemaakte guacamole, zure room, salsa en uiteraard gesmolten kaas. Op zoek naar het lekkerste mexicaanse nacho snack uit de oven recept? Laat je inspireren en ga aan de slag! Serveer dan eens deze Nachos met gehakt saus.


Gezellige bakjes gevuld met nacho chips en gehakt en paprika. Verwarm de oven voor op 1graden . Lekker om uit te delen op een feestje! Dus zit er niks anders op dan zelf Mexicaans te koken. Deze nacho schotel uit de oven zag ik bij Brenda Kookt eens voorbij komen.


En ik vond het wel een lekkere weekend maaltijd. De nacho schotel bestaat uit nacho chips, lekkere kaas en een gehakt saus. Voor mij echt dingen die ik afzonderlijk al heel . Hierover verdeel je plakjes Cheddar kaas.


Die zijn bij de Aldi heel goedkoop, lekker, in aparte plakjes verpakt per 10st. Even in de oven en klaar. Dit recept voor nachos uit de oven is ideaal als onderdeel van een buffet op een feestje of voor een keertje eten voor de tv.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts