woensdag 17 juni 2015

Bootverhuur warmond

Voor een onbezorgde vaarvakantie in Nederland. Een Sloep huren Warmond ? Vanuit Warmond direct aan de Kaag vaart u makkelijk richting Leiden, Kaag-Eilan Rijnsburg, Katwijk of richting Braassemmermeer. Vergelijk verschillende boten en huur een sloep direct online.


Al vanaf € 2- per dag een sloepje huren in Warmond.

Vindt u een boot naar uw smaak? Direct aan de Kaag en minuten van centrum Leiden. Warmond en andere havens wereldwijd - verzorgde charterboten en charterjachten te huur bij Happycharter, het online portaal voor jachtcharter en botenverhuur. Zoek je bootverhuur naar De Kaag of Warmond ? Tussen Aalsmeer en Leiden ligt dit schitterend dorpje.


Heb je zin om een dag heerlijk te ontspannen op het water? Olympia Charters in Warmond.

Vanuit de jachthaven kunt u werkelijk alle kanten op sloep varen. Vaar met de sloep naar Katwijk, de binnenstad van Leiden, rondom Kaag en Braassem en verder! Heerlijk varen, zonnen, kletsen, eten . Onze website maakt gebruik van cookies: Lees hier meer over. Leuk een dagje varen door het Zuid-Hollandse plassengebied. Ook kunt u een tochtje maken door de grachten van Leiden en het centrum bezoeken met gezellige . Zeilboten Huren en Sloepen Huren bij Botenverhuur Dieper-Zicht.


Kagerplassen,Amsterdam,Leiden,Aalsmeer. Bij ons kunt u zonder vaarbewijs een zeilboot huren. Wij verhuren polyester zestienkwadraat zeilboten. Dit type boot is bij uitstek geschikt voor zowel de ervaren- als de minder ervaren zeiler. Bent u volledig onervaren maar wilt u graag goed leren zeilen?


U krijgt een heldere uitleg op de dag van vertrek. U kunt dan bij ons zeilles krijgen van . Tevens ontvangt u een uitgebreide vaarkaart. Huur een sloep voor € 13 95 .

Camping en Jachthaven Spijkerboor in Warmond - kanoverhuur. Kanoboerderij de Vooruitgang. Kanoverhuur bij Camping en Jachthaven Spijkerboor. Diverse klassenorganisaties zijn bij ons te gast voor hun onderlinge competities.


Winters en bij vorst worden er diverse diverse Meren- en Molentochten en ijszeilwedstrijden georganiseerd. Und Sie mittendrin auf einer motorjacht. Last Minute- aanbiedingen ständig neu. Gespecialiseerd in de verhuur van Jan van Gent-sloepen voor dagrecreatie en de verhuur van luxe motorkruisers met accommodatie voor personen. Ook opleidingen vaarbewijs.


Schie Watersport is een uniek gelegen jachthaven aan de Zijldijk in Warmond vlakbij Leiden. De jachthaven heeft naast zomer- en winterstalling ook ligplaatsen in het water. Daarnaast biedt de haven een verscheidenheid aan diensten aan waaronder (zeil) bootverhuur , zeilcursussen en een benzinepomp.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts