donderdag 25 juni 2015

Natuursteen open haard

Afgebeelde steensoort: Mocca Creme gezoet. Leverbaar in steensoorten. Maatwijzigingen kosteloos (tot 140cm bree 120cm hoog) Maatvoering afhankelijk van model haard. Schouw model California.


Geniet van de mooiste momenten bij de schouw!

Met flakkerend vuur dat een fascinerend licht werpt op de robuuste schouw. Echtelt en Zoon heeft een samenwerking met HAVE verwarming in Lunteren. Zit er iets voor u bij dan . Het is een blikvanger, die past in elk interieur.


De uitstraling is sterk afhankelijk van onder meer de steensoort, de vormgeving (rechte of ronde vormen), eventuele . Vind openhaard natuursteen op Marktplaats. Voor iedereen een voordeel. Volg ons op social media voor leuke acties en meer .

Warmte is belangrijk om je comfortabel te voelen. Het geeft een exclusieve touch aan uw woonruimte. Natuursteen werkt door op het comfort van wonen. Kom dan eens langs bij Vano Openhaarden als u op zoek bent naar een open haard in Leiden!


Wij hebben een ruim aanbod. Van Kessel openhaarden en kachels. Bouwbedrijf in open haarden , kachels, schouwen en rookkanalen.


Klassieke modellen in gehouwen marmer, een landelijke schouw in kalksteen, een Art Deco-ontwerp in zwart en rood of een modern, strak model in graniet… geen materiaal is zo geschikt om het gezellige middelpunt van een ruimte te vormen als natuursteen. De haard past uitstekend bij het zwarte natuurstenen haardplateau. Deze werkzaamheden kunnen allemaal worden overgelaten aan het team van Dominicus! Door SimonvanLit Gerealiseerde projecten . Een prachtige combinatie!


Oude tijden herleven en de stijl wordt ook nu weer veelvuldig toegepast in nieuwbouw van. De modellen die u hier aantreft geven slechts een beperkt beeld van onze mogelijkheden en zijn bedoeld u een indruk te geven . Uniek aan de schouwen van Anneke Dekkers zijn de exclusieve en doorleefde steensoorten waarmee wordt gewerkt. Zowel marmer als diverse kalksteensoorten, oud en nieuw.

In te passen in ieder interieur. Hieronder vindt u een aantal voorbeelden van ons werk. Open haard aanwerken met natuursteen Amsterdam.


In Amsterdam een open haard rondom aangewerkt met natuursteen. Onze showroom is op afspraak te bezichtigen. Vergelijk het ruime assortiment sfeerhaarden van de beste merken en bestel goedkope aanbiedingen: profiteer van de laagste prijs online!


Dan bent u bij Walo Openhaarden aan het juiste adres. Wilt u een natuurstenen schouw aanschaffen? Onze deskundige medewerkers adviseren u graag bij .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts