woensdag 17 juni 2015

Nespresso cups plus supermarkt

Het betreft een Albert Heijn in het Noord-Brabantse St. Willebrord van franchiser Cees van der Poel. Fairtrade Plus is echter de eerste supermarkt die Fairtrade- cups voor het koffieapparaat introduceert. Daarmee ligt er bij de supermarktketen voor elke manier van koffiezetten een fairtrade variant van het huismerk in de schappen. Je vindt bij ons capsules van verschillende merken voor ristretto, espresso en lungo.


Vorige week waren ze al geïntroduceerd bij ketens als Hoogvliet, Plus , Vomar en Deen. Hierdoor is het nu in een . JDE is de eerste die aluminium capsules grootschalig in de supermarkt introduceert', zegt topman John Brands van JDE Nederland tegen het FD. Aluminium houdt volgens Brands niet . Ze gewoon in de supermarkt halen, is nog altijd niet mogelijk. Met deze aanvulling ligt er voor iedere manier van koffiezetten een 1procent Fairtrade variant van het . De markt voor de koffiecapsules ligt open.


Je haalt de goedkopere, alternatieve cups gewoon bij de supermarkt of bijvoorbeeld Blokker of Hema. Maar deze plastic cups slopen soms je dure . Nespresso mijdt super ondanks aanval JDE Nespressocupje. Cessibon koffiecups. Jones Brothers koffiecups. Dit maakte het een relatief duur systeem.


PLUS Koffiecups espresso oro. Sinds andere bedrijven deze cupjes mogen namaken zijn er een heel aantal goedkopere alternatieven op de markt. Wij hebben de cupjes die wij konden vinden op een rij gezet. Naast dat ze (te) duur zijn, zijn ze van aluminium. Niet direct fijn voor het milieu.


En je kan ze niet eens bij de winkelier om de hoek krijgen. De capsules bestaan uit een. In Nederland zijn biologisch afbreekbare cups onder andere verkrijgbaar bij Peeze, Stascafe en Plus supermarkten.


Daarom introduceert Caffè Vergnano composteerbare, biologische afbreekbare koffiecapsules. En gooi de cups met een gerust hart in de bio-bak!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts