woensdag 17 juni 2015

Horeca afzuigmotor

Bent u de eigenaar van een restaurant of een andere horecagelegenheid? In uw keuken worden weliswaar de heerlijkste maaltijden berei maar het afvoeren van deze etensluchten is noodzakelijk om zowel uw personeel als . Spirototaal levert afzuigmotoren van hoge kwaliteit. Regelbaar middels een regelaar en geschikt voor uur ventilatieprocessen. Deze motoren zijn breed inzetbaar en worden veelal gebruikt in horeca en industrie. Dan bent u bij ons aan het juiste adres.


Koop bij Gastrosteel snel en eenvoudig u rvs of inox horeca afzuigmotor. Onze afzuigkappen zijn bij uitstek geschikt voor iedere horeca keuken. U vindt bij ons een groot assortiment afzuigkappen zoals wandafzuigkappen, eilandafzuigkappen en dampkappen.


Tevens leveren wij afzuigkappen met een ingebouwde . Opzoek naar een grootkeuken specialist? De afzuigmotor wordt direct aangedreven en is geschikt voor inbouw in verschillende types afzuigkappen, de grotere modellen kunnen in kappen of boxen geplaatst worden met grotere inwendige afmetingen. De motor is leverbaar in verschillende afmetingen en vermogens. Eventueel te leveren met bijpassende regelaar. Weg wegens faillissement vorige eigenaar.


Vandaag besteld = Morgen uw nieuwe afzuigmotor installeren! Temperatuur: van -20°C tot 40°C. Trillingsvrije ophanging van de elektromotor en waaier.


Afzuigmotoren koop je bij HorecaTraders. Voorzien van thermische beveiliging voor overbelasting. Non-food horeca producten kopen? Koop uw horeca apparatuur eenvoudig online bij Henry Elferink Horecagoederen! Snel uit eigen voorraad geleverd.


Horeca afzuigmotor , Waalwijk (gemeente). Zijn de capaciteit en druk bekend dan kunt u direct contact opnemen met de verkoopafdeling om een selectie te maken uit de grote gamma ventilatoren. Ook voor advies kunt u contact opnemen met een van de specialisten . We hebben een uitgebreid assortiment horeca afzuigmotoren en geurfilterkasten in de aanbieding. Medtrading biedt u de oplossing voor afzuiging van barbecue dampen. Voorgeperste vetsmering van de kogellagers voor de gehele levensduur van de lager.


De wikkeling is voorzien van een antivocht impregnering. Inbouwmotor voor horeca grootkeuken, geurfilterkasten, mechanische ventilatie etc. Ontworpen voor continubedrijf. Com bent u altijd verzekerd van de beste prijs- kwaliteitsverhouding! Wat ons onderscheidt van de rest van de markt, is dat we een complete dienstverlening aanbieden.


Naast onze afzuigmotoren , voorzien we u van alle andere materialen en producten en nemen daarnaast ook de verantwoordelijkheid . Gratis verzending levering binnen - uur. Onze prijzen zijn exclusief BTW Bezorging bespreekbaar tegen meerprijs Kijk ook eens bij onze andere advertenties of bezoek .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts