maandag 22 juni 2015

Smoothie kwark bosvruchten

Deze romige smoothie met kwark , banaan en frambozen drink ik graag als ontbijt of tussendoortje. Makkelijk, lekker en supergezond! Dat betekent tijd voor SMOOTHIES. Bij de eerste smoothie die ik maakte deed ik maar wat.


Ingrediënten (voor een groot glas, of twee kleine). We hebben een hele simpele maar o zo lekkere bosvruchten smoothie gemaakt met frambozen, aardbeien, bessen, yoghurt en melk. Heerlijke frisse en fruitige smoothie met yoghurt, banaan en vers fruit. Genoeg voor groot glas en twee kleine glazen gevuld met bosvruchten smoothie.


Halve citroen uitgeknepen groot glas water. Ontdoe de sinaasappel en banaan van schil. Doe alles in de blender en . Maar als je dus één van die karnemelk lovers bent, moet je deze karnemelk smoothie echt eens maken.


Begin je dag goed met deze lekkere smoothie vol fruit. Bosvruchten en ananas passen goed in een gezonde voeding. Bekijk het recept op diabetesfonds. Maak handje aardbeien schoon.


Doe de aardbeien samen met handje blauwe bessen, wat ijsblokjes en 2ml Optimel yoghurt bosvruchten in een b. Havermout banaan smoothie (amandelmelk, havermout, banaan en pindakaas). Wat heb je nodig: – 2ml water – gr. Hoe maak je het: doe alle ingrediënten bij elkaar in de blender en mix ze. Klik hier voor nog meer . Daarom maar even bikkelen en de dag vol goede moed beginnen met deze overheerlijke en gezonde smoothie van bosvruchten , cranberries en een beetje gember! Laat de blender even kort draaien zodat de . Maar smoothies zijn een uitzondering op deze regel.


Want deze verfrissende tussendoortjes zijn niet alleen gezon maar ook nog eens heerlijk zoet en lekker. Let goed op dat je enkel gezonde producten gebruikt, zoals vers fruit, magere yoghurt, magere kwark , magere melk of sojazuivel. Of wat dacht je van amandelmelk . Daarnaast verzadigd het erg goed. Samen in de blender voor een.


Magere kwark smoothie met (diepvries)fruit. Varieer eens met blauwe bessen, frambozen, bosvruchten , mango en kersen! Havermout in je smoothie gebruiken zorgt heel makkelijk voor wat extra vulling.


Om te voorkomen dat je rauwe havermout zit te eten, is één extra stap wel verstandig! Een frisse smoothie als ontbijt of tussendoor. Meng in een blender de bosvruchten en de yoghurt. Wanneer je diepvries fruit gebruikt hoeft je de bessen niet perse te ontdooien van te voren.


Mix het geheel op een lage stand goed door elkaar. Voeg aan het einde een paar . Als je een smoothie slim en verantwoord samenstelt, dan is deze supergezond. Doe yoghurt en fruit in een blender en je hebt in een mum van tijd een glas vol vitamines, mineralen, spoorelementen, antioxidanten en fytochemicaliën op tafel staan.


Smoothies zijn dan ook helemaal hot en happening. Bijna alles kan in de blender recepten van smoothies in overvloed. Van aardbeiensmoothie tot groene smoothie. Witte mulberries zijn geliefd door hun unieke zoete smaak. De vrucht zit vol antioxidanten.


Deze kwark met witte mulberries is een ideale zomersnack.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts