woensdag 10 juni 2015

Volkstuin amsterdam noord te koop

Amsterdam Amsterdam (5). Noord -Holland Noord -Holland (1). Per april zijn twee tuinen van tuinpark Buitenzorg te koop. Jan Botman, Kwartelstraat 17 . Niet zelden zijn buizer groene specht en bosuil te horen. Momenteel zijn er geen tuinen beschikbaar.


Nadat u zich bij de Bond van Volkstuinders heeft aangemeld en ingeschreven, kunt u zich iedere eerste zaterdag van de maand inschrijven op Kweeklust, tussen 13. Daar stond een afgebroken molen, vandaar de naam. Nu u onze website heeft bereikt, wilt u natuurlijk wat meer van ons weten. Ook al denkt u misschien dat in de Randstad geen stukje groen meer te vinden is, wij kunnen u verzekeren dat ons tuinencomplex . De Bond van Volkstuinders verzet zich tegen opheffing of verplaatsing van volkstuinparken en streeft ernaar deze bij nieuwe stedelijke ontwikkelingen te integreren in eventuele. Om een tuinhuisje te kopen dient een bepaalde procedure gevolgd te worden.


Deze procedure houdt in dat u zich aanmeldt bij de Bond van Volkstuinders (klik op deze link). U wordt dan aspirantlid. Vervolgens wordt door de bond een aspirantenpas naar u opgestuurd. Kijk hieronder voor een overzicht van de op dit.


Heeft u interesse in lidmaatschap? Lees waar en wanneer u terecht kunt voor inschrijving of meer informatie hier. Informatie voor buurtgenoten. Buurtgenoten zijn van harte welkom oms tuinpark te bezoeken. Op zaterdag mei zijn de volgende tuinen te koop.


Kijk ook op inschrijven. Tuinen te koop op mei. Op deze pagina kunt u ons verenigingsblad Het Wijkergouwtje downloaden. Prachtige volkstuin compleet met uniek tuinhuis en schuurtje te koop , vraagprijs: € 10. De grote “hoektuin” van 3mheeft een constructief goed gebouwd en prima onderhouden tuinhuis en schuur.


Er is een plaats met betonnen vloer aan het water met tegels langs slootkanten en . Aan de laantjes liggen 3tuinen en elke tuin ziet er anders uit. Op dit moment zijn er gene huisjes te koop. U bent niet verplicht tot overname van de inboedel (na overleg met de verkoper). U bent wel verplicht een electriciteits aansluiting te nemen ad € 1. Om een tuin te kunnen krijgen op Nieuw Vredelust moet je je eerst bij ons aanmelden als aspirant-huurder.


Vereisten daarvoor zijn: - dat je meerderjarig bent, en - dat je goed Nederlands spreekt en leest, en - dat je een vaste woon- of verblijfplaats in Nederland hebt, en - dat je lid bent van de Bond van Volkstuinders. We zijn lid van de bond voor volkstuinders en doen er veel aan om ons tuinpark tot een goede plek te maken voor mensen, dieren en planten. Heggen Volgens de reglementen van de Bond van Volkstuinders dienen de heggen die aan de paden grenzen te worden gesnoeid tot centimeter hoogte. Als iedereen zich dan verschanst .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts