maandag 8 juni 2015

Glazen bedrukken horeca

Laat als horecaondernemer uw glazen bedrukken met uw eigen logo. Wijnwinst helpt u aan meer rendement en omzet uit uw verkoop van wijn! Grootste assortiment horeca glazen ! Geen minimum bestelwaarde. Ga ditmaal voor glaswerk met jouw eigen design. We hebben een uitgebreid aanbod voor je klaarstaan, met onder meer soorten bierglazen en types horecaglazen.


Zo vind je voor zowat elke drank wel het bijpassende glas. En je glazen bedrukken zodat het lijkt alsof we je glazen graveren, is ook mogelijk. Etsen Glas wordt geëtst met waterstoffluoride of ammoniumfluoride om de afbeelding op het glas aan te brengen. Leverancier voor het bedrukken van kopjes, glazen en meer.


Gratis verzending voor bedrukt serviesgoed en glaswerk bij Riké. Bierglazen bedrukken - bedrukte bierglazen. Met grote trots kunnen we u vertellen dat we dit reeds voor Heineken en Duvel, en ook voor tal van horecagelegenheden hebben mogen verzorgen.


Of het nu gaat om een glas bier of een wijnglas het glas moet in goede staat zijn en van goede kwaliteit zijn. Hiermee kunt u uw café of horecagelegenheid net dat extra vleugje geven. Horeca glazen met logo zijn een leuke toevoeging voor uw . Deze voorwaarden vormen de basis. Maar om het helemaal af te maken, kiezen veel ondernemers ervoor om glazen te laten . Bedrukte glazen als relatiegeschenk of voor het weggeven tijdens een evenement.


Glazen bedrukken bij Drukzo met een ruim assortiment aan glaswerk. Na het inbranden op hoge temperatuur zijn deze krasvast en afwasbestendig. Wij graveren logo's of een schenkmaat op je glazen.


Voor het graveren van horeca benodigdheden ben je bij ons aan het juiste adres. Of het nu om mogelijkheid tot reclame gaat, je promotie voor jouw merk wilt maken of een groot feest geeft, een wijnglas bedrukken is zo geregeld en een permanent aandenken. Wijnglazen bedrukken bij Drukzo.


Het overgrote deel van ons assortiment is geschikt om te bedrukken met een tekst of uw logo. Wij leveren daardoor glazen aan de horeca , glazen voor cateraars of verhuurbedrijven, aan bedrijfskantines en natuurlijk ook aan sportverenigingen en restaurants. Dankzij onze eigen drukkerij en productie leveren wij snel en . Met bedrukte glazen en glaswerk brengt u uw boodschap glashelder over. Van bierpullen tot een handige snoeppot. Glazen met logo worden onder meer ingezet in de horeca maar ook in sportkantines, ziekenhuizen en bedrijven.


Kies uit ons divers aanbod en wordt gezien tijdens het uitbrengen van . Bij Bierwinst bestel je het beste horecaglaswerk! De groothandel voor horecaglaswerk! Glaswerk met je eigen logo of gewoon blanco! Wij hebben verschillende soorten bierglazen die je kunt laten bedrukken of graveren.


En zelfs aan de Oktoberfest-liefhebbers is gedacht met onze bierbullen van liter of liter! U wilt natuurlijk uw logo of bedrijfsnaam op uw horecaporselein of glaswerk. Het door u uitgekozen porselein bedrukken we via transferdruk op de juiste manier voor u. Topkwaliteit staat bij ons. Als het gaat om gehard glaswerk (tempered), dan zullen wij uw uitgekozen glazen graveren. Het glaswerk wat bedrukt wordt is afhankelijk van uw keuze, de bedrukking op het glas is krasvast.


Het wordt wel afgeraden om de glazen te wassen in de vaatwasser. Dit kan de het drukwerk beschadigen. Het glaswerk moet voldoen aan diverse eisen en is geschikt voor horeca en zakelijk gebruik.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts