maandag 29 juni 2015

Storing wasmachine samsung

Maar ja, waar lag dat boekje ook alweer? Wat betekent die code nou? Er verschijnt een foutcode op de display. Maar, wat betekent die eigenlijk? En kunt u zelf de storing verhelpen?


Samsung Wasmachine foutcodes. In onderstaande lijst met foutmeldingen vindt u de betekenis van de foutcode zodat . Was je vaak en staat de wasmachine wel recht en stabiel? Dat hij tijdens het centrifugeren niet kabaal maakt?


De print gaat namelijk defect door de trillingen in combinatie met warmte in de print. Hoi, ik krijg geen foutmelding. E Indien u een 5E error of STORINGSCODE 5E te zien krijgt op het display van uw wasmachine dan is er iets mis met de waterafvoer van uw. Ziet u de foutcode 5E in het display van uw wasmachine ? E motor storing (triac) Kan een kortsluiting aan de motor of PCB zijn. Er is een fout met de PCB.


Machine werd gerepareerd maar binnen een week hadden we weer dezelfde storing dus wederom reparatie. Vorige week kwamen we boven en bleek de machine herrie te maken . Eis onbalans detectie. Maakt niet uit welk wasprogramma je gebruikt. Op het moment dat de motor eigenlijk zou moeten draaien . Re: nieuwe samsung wasmachine geeft foutcode,slechte service.


Ik zou graag een reactie van de TS zien vimamo op mijn posting. Klacht was foutcode 1E toolboy. Houd in storing waterdrukschakelaar.


Controlepunt 01Controleer of de wasmachine waterpas staat. Plaats een wasmachine nooit op een tapijt, vloerkleed of andere zachte vloerbedekking. OorzaakAls de watertoevoer naar de machine niet goed verloopt, verschijnt foutmelding 4C in het display.


Als de wasmachine de code “4C” geeft, gaat de machine minuten lang water wegpompen. Dit betekent dat er een probleem is met de watertoevoer naar uw wasmachine. Of draait de trommel niet goed?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts