dinsdag 16 juni 2015

Zanussi zwf81663w wasmachine review

Enige weken geleden deze wasmachine aangeschaft. We wilden een goede, maar niet al te dure wasmachine en kwamen uiteindelijk bij deze uit. Onze 5kg, 9jaar oude Zanussi begon erg veel geluid te maken en we wilde voordat de hij echt de geest zou geven een nieuwe kopen. Dat werd dus wéér een Zanussi ! Zoals wellicht elke zuinige én milieu bewuste Nederlander wilde ik een wasmachine die netjes omspringt met energie en water, voor een mooie . Hiermee is deze zuinige. De vulcapaciteit van deze Zanussi is kilo en hij is voorzien van een grote vulopening.


De display geeft de resterende programmaduur aan en de machine heeft startuitstel en geeft een signaal aan het einde van het programma. Hij spoelt relatief goed en is daardoor geschikt voor mensen met een gevoelige huid. Op het moment van schrijven is hij nog duurder dan €4waardoor hij niet in onze lijst van goedkope wasmachines kwam. Echter is het wel een goede concurrent.


De wasmachine blinkt zeker met centrifugeren uit. Een nadeel is wel dat hij niet energiezuinig is . Bekijk de testresultaten en vergelijk de prijzen (vanaf € 3600). Voor de prijs van de machine is dit een gewoon goede wasmachine zonder al te veel poespas. Grote trommelinhoud wat ook erg prettig is.


Ik heb hem pas dagen dus ik kan nog niks over de duurzaamheid zeggen. Wel is het zo dat de programmakeuzes beperkt zijn dus houdt daar wel rekening mee. Sinds weken deze wasmachine in gebruik.


Wit, bont en donker wasgoed komt er schoon en frisruikend uit. Wastijd duurt lang maar je kunt bij minder dan 8kg ook de tijdsduur verkorten. Super stil, ook tijdens centrifugeren. Met de extra grote deuropening vul je de wasmachine gemakkelijk met handdoeken en beddengoed.


Het slimme AutoSense past de wastijd en het water- en energieverbruik aan aan de hoeveelheid belading. Verder heb je de beschikking over diverse . We hebben online winkels bezocht en vergeleken. Daarnaast gezocht naar kortingscodes, acties een aanbieding. De beste aanbieding voor . De prijs vergelijk site!


Vergeleken met de vorige . U bespaart tijd en kosten. Bestel direct via Wasmachines.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts