maandag 15 juni 2015

Kleine klus gouda

Met zorg en aandacht voor uw wensen en het resultaat. Snel, betrouwbaar en netjes. Wie is die klussende tuinman of die tuinierende klusjesman? Mijn naam is Arno ten Seldam.


Ik ben jaar en getrouwd. We hebben drie kinderen en wonen in Gouda.

Ik hou van buiten zijn, bloemen en planten en klussen. Al van jongs af aan werk ik met bloemen en planten. Het meeste plezier beleef ik aan het verwerken . Kleine klus in huis of tuin? Bij de Goudse Tuinkamer kunt u terecht voor advies, aanleg en onderhoud van terras en balkon en tevens klei.


Vraag direct een gratis en vrijblijvende offerte . Zoekt u een klusbedrijf ? Schakel een klusjesman uit Gouda in.

Geen klus , renovatie of verbouwing is te klein of te groot. Wij zijn gespecialiseerd in kleine én grote klussen gecombineerd met bouwbegeleiding. Vergelijk offertes van o. Secuur werk zoals kitten besteedt u uit bij een daartoe gespecialiseerde klusjesman uit Gouda. En schroom niet de diensten van een klusbedrijf in te schakelen voor kleine klusjes zoals het ophangen . Tevens kunt u bij mij terecht voor advies en aanleg van balkon en terras. Is uw woning toe aan groot of klein onderhoud?


Wilt u een nieuwe keuken plaatsen? Of zoekt u een inbouwkast die perfect op maat is. De veelzijdigheid van de klusjesmannen is enorm! Praxis is dé bouwmarkt in Gouda waar je naar toe kunt voor al je doe-het-zelf klus artikelen.


Stel je vraag: onze deskundige medewerkers . U kan de houtbewerker uit Gouda inschakelen om de door u zelf ontworpen meubels te laten maken, maar het is ook mogelijk om samen met de houtbewerker uw droom meubels te ontwerpen. Of het nu gaat om een kleine klus of een grote klus : via Kwaleitsvakman. Door beperkte mobiliteit kunnen ouderen en mensen met een fysieke beperking de kleine klussen in huis vaak niet meer zelf.


Een ander heeft twee linkerhanden of heeft het materiaal niet. Ook heeft niet iedereen het budget voor een professionele klusser. Lijkt het je leuk om deze mensen te helpen met die kleine klusjes in .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts