dinsdag 9 juni 2015

Avocado appel smoothie

Deze groene smoothie , de avocado appel limoen en munt smoothie , bleek een goede groene smoothie te zijn. Hij is heerlijk romig, fris en een beetje zoet. De biet avocado appel limoen smoothie is zo rood als een kroot, maar het is toch echt een groene smoothie. De kleur komt van de rode kroot, het synoniem voor rode biet.


Dit makkelijke recept voor een groene smoothie met komkommer is erg lekker en natuurlijk super gezond. In deze variant gecombineerd met appel , limoen en munt. Ingrediënten rijpe avocado. Gelukkig kunnen groene smoothies of groene juices daar mee helpen.


Maar wist je dat er ook een heleboel voordelen voor je gezondheid verbonden zijn aan het drinken van smoothies met avocado ? Bij het woord smoothie denk je waarschijnlijk aan een zoet drankje met fruit en yoghurt. Helaas zijn de smoothies met groente nog wat minder beken maar groente is uitstekend te combineren met fruit! In dit artikel staat het lekkere, gezonde recept van de smoothie van avocado , rode biet, limoen en appel ! Deze avocado smoothie is super creamy door de avocado en de mango en zit tjokvol voedingsstoffen. Een perfecte start van je dag met deze groene smoothie ! Doe alle fruit en groente in de blender. Giet er het water over en mix glad.


AddThis Sharing Buttons. Groene smoothie met avocado gember en citroen. Gezond en makkelijk recept, geeft een ware skin glow! Past in een detox kuur en lekker als ontbijt of lunch. Detox ontbijt tip: Avocado kiwi smoothie met appel en spinazie.


Voedzaam, lekker detox ontbijt recept vol voedingsstoffen en gezonde vetten. Goed voor je weerstand en makkelijk klaar te maken met een blender en slowjuicer! Of wat dacht je van een lunch smoothie , snel klaar te maken en ideaal voor . Bijzondere smoothie die door de avocado lekker romig wordt.


Lekker vol gezonde vitamines. Zo kom je de dag wel door! Bereidingswijze Snijd de avocado doormidden tot aan de pit en draai de twee helften van elkaar, lepel het vruchtvlees eruit, verwijder de pit en doe het vruchtvlees met de gepelde bananen in de blender. Voeg de melk en amandelen toe. Mix goed en voeg naar smaak wat kaneel en honing toe.


Verdeel de smoothie over . Deze smoothie met avocado is een van onze favorieten! De smoothie is een combinatie van heerlijke smaken en lekker voor tussendoor! Wist je trouwens dat avocado door elke smoothie lekker is?


Avocado is erg gezond en geeft een wat romige, zachte smaak aan de smoothie. Ook mango en aardbeien smaken heerlijk . Ontzettend gezon maar ook zowel zoet als verfrissend. Begin je dag goed met deze smoothie !

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts