dinsdag 9 juni 2015

Kapenga stoelen

Kapenga Wonen heeft een grote collectie stoelen , waaronder veel eetkamerstoelen, fauteuils, krukjes en barkrukken. Wij zijn Kapenga Wonen en al meer dan jaar de specialist op het gebied van wonen. In onze beide vestigingen in Friesland bieden wij een breed assortiment aan meubelen en accessoires voor iedere woonstijl en ieder budget. Of je nu van industrieel, modern, landelijk, romantisch of klassiek houdt. Kapenga helpt je graag bij je zoektocht naar jouw ideale interieur.


Tegenwoordig zit men veel langer in de eetkamer om bijvoorbeeld lekker na te tafelen. Je wilt tenslotte ontspannen kunnen zitten en eten. Er is genoeg variatie om een goede eetkamerstoel te kiezen. Bij Kapenga in Leeuwarden, Drachten, Sneek, vind je onze collectie . Stoel is de armleuning niet goe volgens mij prima te maken. Helaas een stoel mnet een kapotte armleuning.


Plankje ligt los, volgens mij wel te maken. De rechterfoto is nog goe maar heb je een idee hoe hij er uit. Op de andere foto zie je. Hier maakte hij de meubelen nog zelf en deed 's avonds de bezorging met een bakfiets.


Zijn zonen Piet en Jelle Kapenga kwamen ook in de winkel en maakten zich het meubelvak eigen. De leukste woonbelevenis van Leeuwarden! In Woonboulevard Leeuwarden-West vind je de mooiste woonwinkels onder één dak. Een echt familiebedrijf. Je kunt er terecht voor alle soorten meubelen, woonaccessoires, slaapkamers en keukens, en allemaal zeer betaalbaar!


Je kinderen breng je gewoon mee, . Plan snel je bezoek naar Kapenga. Actueel adres, telefoonnummer en openingstijden voor Kapenga Wonen in Leeuwarden vindt u in dé lokale bedrijvengids - Detelefoongids. Daarnaast hebben wij een compleet nieuwe relaxfauteuil-shop gekregen, lekkere comfortabele luie stoelen in een moderne stijl met daarbij geïntegreerde voetsteunen en heerlijke sta-op stoelen.


Grootste overzichtssite van Nederland voor interieur en inrichting, inclusief keukens en badkamers. Gratis inschrijven om aanvullende informatie toe te voegen en uw zichtbaarheid op EUROPAGES te verbeteren. Woonwinkel Kapenga Wonen levert meubels voor elke smaak. Bezoek de winkel en bekijk het ruime assortiment van deze toonaangevende woonwinkel.


Over Pronto Wonen Leeuwarden. Kom voor de mooiste en betaalbare kwaliteitsmeubelen naar Pronto Wonen in Woonboulevard Kapenga in de Friese hoofdstad Leeuwarden. Met meer dan jaar ervaring mag dit sterke familiebedrijf zich met recht specialist op het gebied van wonen noemen. Ontdek de meest actuele .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts