vrijdag 26 juni 2015

Recept kokos smoothie

Bij een smoothie denk je misschien niet meteen aan kokos , maar dit kan een heerlijke tropische, verrassende smaak geven. Kokoswater kan de smaak van een smoothie net even anders maken en dat is juist zo leuk! Met deze lekkere kokos smoothie recepten kun je zelf aan de slag om heerlijke smaken te combineren! Gezonde en lekkere smoothie met mango, banaan en kokos , ideaal als ontbijt of tussendoor. Dit verse kokos smoothie is een verfrissend drankje, lekker geserveerd bij pittig exotisch eten uit de oosterse keuken.


Verdeel de smoothie over glaasjes en werk af met wat geraspte kokos en met een stukje kokosvruchtvlees.

Tip: je kunt de verse kokosnoot vervangen door een pakje gedroogde geraspte kokos. Vervang het verse kokosnootsap dan door een extra kop kokosmelk. Hoe vond je het recept ? Vandaag een super lekkere smoothie met kokos en banaan. Lekker, simpel en snel te bereiden!


De kokos geeft de smoothie een superromige smaak. Dan ga je ongetwijfeld héél blij worden van dit recept. Simpel, makkelijk, lest de dorst en is mega lekker.

INGREDIËNTEN: 100g kokosyoghurt 2ml kokoswater banaan. Kurkuma is een van mijn favoriete superfoods! Het geeft ook kleur en smaak aan deze melkvrije smoothie gemaakt van kokosmelk , banaan, ananas en verse gember. Vitaminen heeft iedereen nodig en wat is er nou fijner én makkelijker dan ze binnen te krijgen via een lekkere smoothie.


Start een zonnige, zomerse dag met deze heerlijk tropische kokos - smoothie met mango, banaan, een vleugje frisse munt en Alpro Kokosnootdrink. Lees het volledige recept op Alpro. Kruidige appel smoothie met kokosmelk.


In nootmuskaat zitten stoffen die goed voor de maag en darmen, nieren en urinewegen. Echt niet teveel nootmuskaat in uw smoothie strooien! Deze courgette banaan ananas kokosmelk smoothie zou eigenlijk verboden moeten worden, zo lekker! Dat komt vooral door de combinatie tussen vet en zoet.


Je dag kan niet meer stuk met deze smoothie op basis van Alpro Kokosnootdrink. Geniet van deze heerlijke tropische smoothie met Alpro Kokosnootdrink. Leuk kookboek om te volgen. Op Smulweb vind je duizenden online kookboeken.


Volg je een kookboek, dan ontvang je automatisch bericht als de eigenaar nieuwe recepten toevoegt. Njut av en läcker kokossmoothie till frukost eller mellanmål. Här hittar du flera recept på smoothies med kokos.

Met kokos , mango en gember maak je de lekkerste smoothie. In slechts minuten zet je dit heerlijke drankje al op tafel! Recept voor gezonde framboos kokos smoothie. Frambozen zijn rijk aan allerlei vitamines, met name vitamine C.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts