donderdag 23 juli 2015

Aeg droger doet niks meer

Geen lampje en display gaat niet meer aan. Op de printplaat zie ik geen bijzonderheden. Aeg, Zanussi, Electrolux wasdroger doet niets meer. Vanochtend droge was eruit gehaal natte er weer in.


En uit het niets doet hij niks meer , de lampjes branden niet meer , gaat. Een klacht die op veel plaatsen op internet te lezen is.

De wasdroger doet het ineens niet meer , heeft deze week gewoon zijn progra. Ik heb een probleem met mijn droger. Deze doet helemaal niks meer. Tijdens het drogen is hij plots gestopt. Er branden geen lampjes meer.


Ook als ik de knop op verlichting in de trommel zet, doet deze ook niks. Er zit totaal geen leven meer in. Er staat gewoon spanning op de wcd. Reageer op deze vraag Misbruik melden.

Mijn wasdroger aeg doet het ook ineens niet meer er staat . Mijn droger doet het niet meer , helemaal niets, dus als ik de aanknop indruk gebeurd er niets. BUURTHULP gebel helaas de man die in mijn buurt zat wilde niet eens langs komen want een kapotte droger kon volgens hem NOOIT gemaakt worden (ingewikkelde. (maar het is dan ook een AEG X-D ). Al uw was zit netjes in de wasdroger , maar hij doet niets. Dat is natuurlijk niet de bedoeling. Wat kunt u zoal controleren om te achterhalen wat de oorzaak is? Controleer of de stekker in het stopcontact zit, controleer de zekering in de meterkast.


Heb het ding een dag laten drogen voor het geval er ergens vocht in zat, maar ook mocht niet baten, er was ook geen stop of aardlek uitgevlogen, dus dat was te verwachten. Heeft u het probleem dat uw wasdroger niet meer aan gaat? Is uw klacht dat: Uw machine helemaal niets meer doet. Er wel spanning op het stopcontact staat. U eerder echt helemaal geen klachten had.


De kans is dan groot dat uw printplaat kapot is. Een nieuwe printplaat zou in uw geval tussen de. Aeg - Zanussi wasdroger doet niet meer. Stopt met draaien en piept met foutcode EHEHO.


Machine is dood - Gaat niet meer aan. We hebben hem weer in de machine gezet en de droger doet het weer! Droger piept na paar minuten.

Dan is hoogstwaarschijnlijk de electronica defect. Type klus: Reparatie witgoed. Materiaal verzorgd door: In overleg met de vakman.


Eerste werkdag: Zo snel mogelijk . Ook voor Marijnen en Nordland. Zie lijst met ondersteunde types. Gespecialiseerd in het repareren van printplaten van wasdroger van de merken Aeg Marijnen Electrolux en Zanussi. Klacht: machine gaat niet meer aan.


Oorspronkelijk word ik door.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts