maandag 13 juli 2015

Auto poetsen breda

Wij hanteren een standaard werkwijze, met betrekking tot een auto poetsen , die in de loop van de jaren zijn effectiviteit heeft bewezen. We streven ernaar om onze klanten tevreden te stellen en hoe doen we dat beter dan met een blinkend schone auto. Wilt u meer informatie over de producten die we gebruiken of de . Onze auto -fotograaf kan voor u na het verrichten van het onderhoud aan uw auto een volledig fotoreportage voor u samenstellen. CAR CLEANING of CARWASH NU: € 9!

Krasverwijdering, autopoetsen en uitdeuken zonder Spuiten in Breda. Wij heten u van harte welkom bij Autopoets Planeet, bij ons bent u aan het goede adres als u het beste voor uw auto wilt en wie wilt dat niet? Autopoets Planeet is een professioneel autopoetsbedrijf en gedetailleerde car restylers, dat zich voornamelijk specialiseert in het minutieus poetsen en het re-conditioneren van . Breda Car Care autopoetsbedrijf, Breda. Professionele auto reiniging, autopoetsen en schadeherstel in Breda. De ANAC Carwash ligt aan een grote doorgaande weg en is zeer gemakkelijk bereikbaar.


Wast u uw auto liever zelf? Betaal € - bij de slagboom € - met de ANAC Prepaid .

Zowel voor de particuliere als de zakelijke markt. Wij hebben verstand van allerlei vormen van lakbewerking en lossen . Door onze jarenlange ervaring en vakkundige training door Swissvax International, behoren wij zowel inhoudelijk als vaktechnisch tot de top in de branche! Met zorg en passie verzorgen wij uw auto. Door de jarenlange ervaring die is opgebouwd streven wij dan ook . Autopoetsbedrijf aan huis, auto laten wassen, auto interieur reinigen, auto laten waxen, auto laten poetsen op locatie, auto polijsten, mobiele carwash. Naast een autopoetsbedrijf vind je ook garage, autobedrijf, reiniging.


Met grote passie en uiterste precisie voorziet Car Care Expert uw voertuig van een polijst behandeling. Auto polijsten maakt uw auto krasvrij en weer nieuw! Het Brons pakket is geschikt voor motoren die nieuw of in goede staat zijn.


Alle exterieurdelen worden intensief gereinigd en voorzien van een nieuwe beschermlaag. Het Brons Pakket omvat een voorreiniging met speciale foam, wassen met hoogwaardige shampoo en microfiber washmitt en drogen . De meest volledige site met ruim 66. Car -cleaning steenakker is gespecialiseerd in het reconditioneren (reinigen en opfrissen) van wagens.


Bij TCC kun je voor alles terecht op het gebied van auto poetsen. We zullen een klein voorbeeld geven van onze werkzaamheden: Exterieur: We beginnen met het grof polijsten waardoor de toplaag van uw auto lichtjes geschuurd zal worden.

Daarna polijsten we hem helemaal terug met een fijner . De Autostomerij biedt een passende oplossing. Dienst uitgelicht: Verkoop klaar maken. Onze lange staat van dienst hebben we te danken aan de grote tevredenheid van onze klanten.


Onze lange ervaring geeft ons de mogelijkheid om op zoek te gaan naar betrouwbare en betaalbare occasions. Op deze wijze kunnen wij u een .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts