maandag 13 juli 2015

Vijverschie

Een buitenplaats voor creatieve kwartiermakers, koplopers in pak en wakkere wereldverbeteraars. Waar je je hoofd kan vullen. De meest inspirerende plek tussen Delft en Rotterdam!


Een verbouwde boerenschuur die onderdak biedt aan inspirerende ontmoetingen en vrolijke momenten. Een bijzondere plek om te trouwen, te vergaderen of gewoon een goed feest te . In de weelderige tuin staan de dudes van GrillnSmoke grote stukken vlees te braden.

Op de achtergrond klinkt al wat gerommel en de lucht begint dicht te trekken. Met je slippers in het gras op een oude bank trouwen. Zelfgebakken taarten en een vintage trouwjurk. Alle Rijksmonumenten van Nederland.


En ja, als het dan ineens gaat regenen moet je de boel snel verplaatsen. Net na het jawoord werd het gezelschap overvallen door een fikse . Dat betekent dat ook de trouwceremonie bij ons kan plaatsvinden, zowel binnen als buiten. Een receptie, etentje en feest kan dan naadloos aansluiten.

Volledig ingericht, ruim, sfeervol vakantiehuis, voor personen. Schipluiden vindt u op Openingstijden. Een creatieve buitenplaats tussen Delft en Rotterdam. Net geen eilan wel een weiland. Brainstormen in het groen.


Dagdromen in een hangmat, je kinderen laten uitrazen in de zandbak, lekker eten, maar vooral genieten van een van de mooiste stukjes . Een geweldige plek voor een feest, trouwerij of vergadering. Denk aan de grootte van de zaal. Reken op ongeveer vierkante meter per persoon, een te grote zaal met te weinig mensen wordt . De Vijverschie is bij uitstek geschikt voor vergaderingen, workshops, dagjes op de hei, presentaties of teamdagen. Voor tot personen, van maandag tot en met vrijdag (m.u.v. vrijdagen in de zomermaanden). Een heerlijke plek met eeuwenoude spanten, een stenen boerderijvloer en uitzicht over het omliggende.


Moovit helps you to find the best routes to Vijverschie using public transit and gives you step by step directions with updated schedule times for Bus, Metro, Light Rail, Train in Capelle Aan Den Ijssel. See all photos taken at Vijverschie by 1visitors. See photos and tips from visitors to Vijverschie.


On Sundays they are open for Lazy Sunday sit in the garden enjoy the weather, drinks an. De geweldige omgeving van de vijverschie aan de rivier de Schie tussen Schiedam en Delft. In de prachtige tuin vond de ceremonie plaats, waarna de receptie buiten volgde.

Jammer genoeg was het net iets te koud om ook buiten van het diner te genieten, maar de prachtig verbouwde boerderij is ook een parel en een .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts