donderdag 23 juli 2015

Grote paella pan huren

Bent u op zoek naar een paella pan te huur ? Bij RestOrent vindt u al het nodige voor paella op uw feest. Eenvoudig online huren ! Wanneer u paella wenst te bereiden voor meer dan 2personen hebben wij nog een grotere pan( 250personen) ter beschikking maar deze grote paellapan is erg gegeerd en reservatie is . Gasflessen (propaan 1kg) zijn apart verkrijgbaar. Huur Paella Pan op gas inclusief onderstel Excl.


Ben je de BBQ moe en wil je eens iets anders dan kan je bij ons grote pannen of Paella pannen huren alsook de bijbehorende branders en kook kl… Prijs o. Cette poêle à paella en location convient pour 1personnes et également pour la préparation de . Verhuur van paellapannen ! Wil je een keertje een origineel gerecht serveren aan een groep mensen op een feestje? Dan kun je kiezen om zelf paella te maken, of dit te laten maken door een cateringbedrijf. Als je het zelf gaat maken heb je een paellapan nodig. Deze grote platte sudderpan is . Wij verhuren grote en kleine pannen met bijhorende gasbranders voor kleine feesten en grote evenementen.


Keukenapparaat voorzien van een gasvuurtoestel waar u paella en andere warme bereidingen kan mee maken. Horecatoestel werkt bij het. De paella pan kan je huren voor van shoarma, gyros, paëlla en andere gemengde gerechten op grote partijen en braderieën. Hij leent zich ook uitstekend als extra apparaat, naast andere barbecues, voor b. De gas grill huren doet u bij handig verhuur. Voor iedereen een voordeel.


De grill is uitgerust met een gasslang, elektronische ontsteking, drukregelaar, en grote. De grill werkt op gas wat u veilig kan opbergen onder de pan. Werkt op flessengas en de capaciteit is 3KW. Afmeting : 80x80x(h)90cm. Grote ronde paellapan geschikt om paella en andere eenpansgerechten in te bereiden.


Ook voor het huren van kookgerei kan u bij Cook Fusion terecht. We verhuren paellapannen , wokpannen en pasta kookgerei. Bij Cook Fusion kan u terecht om een volledige pastaset huren die bestaat uit een grote kookteil, een grote pan voor de saus, twee krachtige gasbranders en toebehoren. Grote proffesionele plaatstalen pan met chroomstaal onderstel.


Specificaties Exclusief:. De show stelen door helemaal zelf in een uurje gasten te voorzien van een heerlijk feestmaal? Paellapan huren om heerlijke paella te maken? En de recepten en boodschappenlijsten voor paella en zarzuela krijg je er ook .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts