dinsdag 21 juli 2015

Wat is een motel

In enkele landen wordt nog steeds van motels gesproken, vaak uit nostalgische overwegingen. Zo zijn er nog steeds motels te vinden langs de voormalige U. Een motel is een gebouw met aan elkaar geschakelde kamers met de deuren aan een parkeerplaats of gemeenschappelijke ruimte. De reden voor het ontstaan van deze motels was door de vergrote afstanden in de Verenigde Staten dat zorgde voor makkelijk reizen door het hele land.


Motel is een combinatie van motor . Een hotel heeft meestal een receptie waar je langs gaat.

Je loopt alleen langs deuren en kunt dus niet bij anderen naar binnen kijken. Ook zijn mogelijk de voorzieningen in een hotel wat uitgebreider of luxer. De oorsprong van Motels, de specifieke kenmerken en de cultuur rond Motels.


Aangezien we totaal geen ervaring . Het betekent `Marduk`s diender`. Extra info: Waar wordt het gebruikt? Wat zegt men in andere landen? Iedereen weet wel wat een hotel is.

Maar er is ook zoiets als een motel. Ons beeld van motels is eigenlijk voornamelijk gebaseerd op Amerikaanse films. De reden waarom Nederland geen behoefte heeft aan motels is puur omdat Nederland een erg . Hotels en motels in Amerika zijn er in overvloed. Je vindt er natuurlijk de wereldwijd bekende ketens zoals Hilton, Marriott en Hyatt.


Dit zijn de luxere hotels die wat prijziger zijn. Het ligt er natuurlijk aan wat je budget is. De meeste toeristen die een paar weken in Amerika verblijven tijdens hun roadtrips, . Motels zijn er in alle soorten en maten in de VS. U vindt ze meestal aan de rand van de sta niet in het centrum.


De motels zitten allemaal bij elkaar op de strip, en omdat daar ook de . Door experts geschreven. Maar wat kost dat nou eigenlijk? Wat is de betekenis van motel ? Of we nu onze best proberen te doen om zuinig aan te doen of dat we altijd alles doen wat we willen doen… Het maakt niet uit, we.


In het westen van Amerika kom je eigenlijk altijd terecht in een hotel of motel , de één iets luxer dan de ander. Het is echter niet altijd even duidelijk .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts