vrijdag 31 juli 2015

Bierzuilen

We vertellen u graag alle mogelijkheden! Voor iedereen een voordeel. Vind bierzuil op Marktplaats. De biertapwinkel staat voor kwaliteit brouwerij materialen. Wij voorzien vrijwel iedere brouwerij in de werel zowel groot als klein, van bierzuilen uit eigen productie.


Maar zeker ook de lokale horeca ondernemer zien. Als producent van diverse bierzuilen voor grote mondiale brouwerijen hebben wij decennia ervaring in het maken en ontwerpen van elk gewenst . Taptomat is totaalleverancier van biertaps, wijntaps bierkoelers, partytaps, tafeltaps, mobiele bars en tapmaterialen, spulboy glazenspoelers en machines voor . Groot assortiment: tapkraan bier, tapzuilen, bierkoelers, mobiele bars en biertap benodigdheden. Bierzuilen zijn het visitekaartje van de horeca ondernemer en van de brouwer.


Metapol levert vele bier zuilen : van klassiek tot eigen ontwerp. Antoine Belgium - Equipements pour le service de la bière. Heycop produceert diverse soorten bierzuilen , lekbladen, barklemmen en tapkranen voor de Horeca. Op maat gemaakte bierzuilen. Bent u op zoek naar een mooie bierzuil voor op uwbar , dan kunt u met een klik op de knop de grootste winkel instappen.


Occasion - x RVS Bierzuil. Neem contact op voor de prijs. Veiling: tapbladen bierzuilen enz enz. Ik was nog wat onderdelen aan het zoeken en stuitte op de volgende veiling van . Rijmwoordenboek BIERZUIL : rijmwoorden in het Van Dale Rijmwoordenboek. Wat rijmt er op BIERZUIL.


Extra grote bierzuil met een inhoud van liter en een extra liter in het ijscompartiment. De X-Tower kan uitgevoerd worden met tot tapkranen. Elke tapkraan heeft een eigen, verlichte lens (ovaal of rond) . Producten van enkele tot dubbele bierzuilen , Non drip, ABC systeem, Kassa systemen voor elke horeca gelegenheid. Aanvraag voor meer informatie.


Oproer brews beers that the we want to drink ourselves. Hebt u een moderne inrichting ? Wij passen uw bierzuilen aan, aan uw inrichting. Het uiterlijk van de installatie wordt voornamelijk bepaald door de kraan en de bierzuil , die zich op de toog bevinden.


Tegenwoordig worden voornamelijk . HVM maakt bierzuilen geheel naar uw wens, kijk verder op de site om een idee te krijgen van de mogelijkheden. Het is toch voor u van groot belang hoe uw . Verrijdbare koelbuffetten. Service De service-afdeling van Korenbrander.


Keramische bierzuil Amstel. Uitvoering: messing of chroom.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts