donderdag 30 juli 2015

Vedett ipa smaak

Al start de smaak veelbelovend met wederom fruitig hop en een beetje dennennaalden, het mondgevoel is nogal dun en de smaak ebt ook erg snel weg. Het bier smaakt fruitig. De smaak van het bier blijft niet lang hangen in je mond.


De nasmaak is erg zoetig. Heb je meer info, plaatjes, filmpjes e.

SMAAK Door het gebruik van unieke hopsoorten is er sprake van een mooie balans van fruitige toetsen, subtropische citrusvruchten en ook tonen van bloemen. AFDRONK De afdronk is kort en fris. Met de bekende brouwerij die erachter staat zijn de . Fel (hop) bitter van smaak , niet heel volmondig, maar wel vol smaak en met een erg droge nasmaak, gekenmerkt door een ietwat “donkere” ondertoon. Dit bier is goed doordrinkbaar en zit boordevol smaak.


Een ronde bitterheid brengt deze India Pale Ale helemaal in balans. Overal in de wereld winnen IPA.

De enorme vraag naar speciaalbier begint nu ook door te dringen in Almere. Waren het vroeger de cafés, GallGall, Mitra en bierwinkels die het aanbod aan speciaalbier verzorgden, nu kan je zelfs bij Barista Café Almere en bij een ondergrondse winkel speciaalbier krijgen op de fles. De VEDETT -familie krijgt er een telg bij: VEDETT Session 2. Een craftbeer met een uitgesproken volle, frisse smaak en sterke hopbitterhei maar met minder alcohol, slechts. Vanaf april kan je genieten van een Session bier van eigen makelij : VEDETT SESSION IPA 2. Ik bekijk de opkomst van IPAs in België met argusogen, omdat ik vrees dat de modale Belgische bierdrinker niet klaar is voor bier met veel smaak , laat al staan met veel hopsmaak. Wekelijks zoekt de redactie wetenschap het antwoord op een vaak gestelde vraag.


Vandaag: hoe komt het hippe IPA -bier aan zijn sterke vruchtensmaak ? Vedett IPA Brouwerij Duvel Moortgat . IPA bier: een mysterieuze naam, een historisch verleden en een bijzonder speciaalbier. Dit zorgt ervoor dat IPA bier enorm lekker ruikt (denk bijvoorbeeld aan tropische vruchten zoals lychee), terwijl de smaak behoorlijk bitter is. Een betere garantie op een top-premiumpils, met een eigen(zinnig) karakter en volmondig veel smaak , . Helder amberkleurig bier met een fijne pareling en een stevige witte schuimkraag. Bittere smaak van hop met fruitige toetsen. Schenktemperatuur: °C.


Om het bier langer te conserveren voor de verre zeereis werd extra hop toegevoegd.

Daardoor kreeg de IPA zijn kenmerkende karakter: fruitig in de neus met een bittertje in de afdronk.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts