vrijdag 31 juli 2015

Verkerk haarden

Bent u toe aan een nieuwe kachel, gaat u verbouwen of ziet u zichzelf al voor een moderne openhaard zitten in uw nieuwe huis? Op onze website vindt u diverse varianten haarden en kachels met de bijbehorende voordelen en gemakken. Zo kunt u bij ons terecht voor design-, hoek-, hout- en moderne inbouwhaarden. Verkerk Openhaarden beschikt over vele kachels van verschillende merken.


Iedere merk heeft zijn eigen sterke en zwakke punten.

Voor meer informatie over de kachel die het beste bij uw situatie past, kunt u het beste even contact opnemen met onze experts in de showroom in Heerhugowaard. De meeste haarden en kachels zijn verkrijgbaar in diverse vormen, maten, kleuren en uitvoeringen. Het grote voordeel van deze haarden is dat zij een hoger rendement leveren dan de normale haarden.


Op zoek naar een gaskachel in Noord Holland of haard in Heerhugowaard? Kom langs in onze showroom of neem contact met ons op! Uw ervaring toevoegen: schrijf een review.


Zij hebben jarenlang ervaring als het gaat om adviseren, installeren en onderhouden van onze Contura houtkachels.

In hun grote showroom kunt u direct een groot . Een haard of kachel past in iedere huiskamer, studeerkamer of zelfs in de slaapkamer. Bent je toe aan een nieuwe kachel, ga je verbouwen of zie je jezelf al voor de openhaard zitten in je nieuwe huis? Wij leveren een breed assortiment haarden en kachels.


Voor je het weet is het weer zover: buiten regent het, het wordt eerder donker en je kunt het thuis weer gezellig maken met sfeerlicht en kaarsjes. Wil je genieten van een knapperend haardvuur? Een brandende openhaard of kachel: hét sfeerbeeld van gezelligheid.


Ook voor het aanleggen van rookkanalen draait Verkerk zijn het hand niet om. Lamoraalweg Egmond aan den Hoef. Nobelstraat Heerhugowaard. Dijk Broek op langedijk. Langebalkweg Zuid-Scharwoude.


Over VERKERK OPENHAARDEN BV. De besloten vennootschap J. Voeg toe aan je mobiel: QR Code. Gel haard of ethanol: welke is beter?

Hark K showroommodel . Biohaarddesign biohaarddesign. Elektronische ethanol haarden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts