donderdag 16 juli 2015

Indesit iwc 7145 storing

In dit artikel lees je wat de meest voorkomende foutmeldingen en storingen zijn voor een Indesit wasmachine en hoe je ze oplost. Controleer de elektronica modules (achter de knoppen en onder in de machine) op losse contacten, hesprongen of bol staande onderdelen en koolborst. Of stel een vraag aan een andere bezitter van uw product als u problemen heeft met uw apparaat. Waardeer dit antwoord Misbruik melden.


Reageer op deze vraag Misbruik melden.

Waarschijnlijk is het elektrische circuit in uw woning niet geaard. In dit geval geeft het antistoringsfilter van de machine, dat normaal gesproken 3MA afgeeft, kleine elektrische schokken af aan de persoon die de wasmachine aanraakt. Controleer of het elektriciteitsnet van uw woning een aardingssysteem heeft, of dit goed is . Cutting off the water or electricity supply. Cleaning the washing machine.


Caring for the door and drum of your appliance. Checking the water inlet hose.

Home › Wasmachine › storingcode fout code Indesit wasmachines. Mijn Indesit vertoonde soortgelijke kuren. Maar, een keertje de stekker van de stroom afhalen alsmede controleren of de deur goed sluit zou ik als eerste doen. Lees daarbij de gebruiksaanwijzing door op storingen en oplossingen. DumBrv If your machine is stopping with flashing.


Je helpt anderen met hun keuze door jouw ervaring te delen. Daarnaast maak je wekelijks kans op € 10- en eeuwige roem. Droogresultaat Staande ovatie. W1Als er een storing is gaat de programma knop draaien. Het aantal keren dat de startled knippert na het snel knipperen is de code.


FTriac kort sluiting. FMotor stilstand (tacho of koolborstels) zie ook F06. Het kan gebeuren dat de wasautomaat niet werkt. Compare the cheapest UK prices.


Our Verdict: A good spec but year old 7kg capacity washer dryer, with alright running costs.

View all energy saving washer dryers. Voor u contact opneemt met de Servicedienst (zie “Service”)moet u contro- leren of het niet een storing betreft die u zelf makkelijk kunt verhelpen met behulp van de volgende lijst. Storingen en oplossingen. Deze adverteerder heeft meer advertenties, maar deze voldoen niet aan jouw zoekopdracht.


Bekijk alle advertenties Wat is dit?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts