donderdag 23 juli 2015

Ponyrijden noordwijkerhout

Wilt u meerdere dagen genieten van het paardrijden in de prachtige omgeving van Noordwijkerhout , dan kunt u een vakantiehuisje huren bij Sollasi. Wij zijn een kleinschalige en gezellige pensionstal in Noordwijk en hebben daarnaast een fantastische ponyclub voor de kleinste ruitertjes! Recreatie De Stal is gelegen aan de rand van het Hollands Duingebied bij Noordwijk. Door onze unieke ligging zijn wij bij uitstek hét adres voor een duin- of strandrit.


Wij rijden elke dag, het hele jaar door. Onze buitenritten zijn altijd onder begeleiding. We hebben het hele jaar door buitenritten. Ook geven wij paardrijles aan ruiters van alle leeftijden.


De begeleidster wacht u op bij aankomst op de manege waarna ze iedereen begeleid naar de hooizolder. Op de hooizolder begint het feestje en maken we van het uitpakken van de cadeautjes een leuk spelletje. Natuurlijk is er limonade en chips want dit kan niet ontbreken op een feestje. Naar de website Direct mailen.


Trek je laarzen aan en zet je cap op, want je gaat ponystappen op de boerderij! Het leukste op de boerderij zijn natuurlijk de ponies en paarden. En op deze boerderij is er een echte manege waar jij samen met je vriendjes en vriendinnetjes een . Veilig en verantwoord paardrijden. Onder leiding van ons gediplomeerde instructieteam zal je plezier hebben, vertrouwen krijgen en een ervaren ruiter worden. Je leert op een diervriendelijke en veilige wijze met onze dieren . Als u eens wilt paardrijden over het stran in de duinen en de bossen dan kunt u naar Noordwijk aan Zee in Zuid-Holland.


In Noordwijkerhoud zijn twee maneges die buitenritten organiseren. Ook voor de paarden liefhebber is het in Noordwijk goed vertoeven. Het stran de bossen en het agrarische achterland lenen zich uitstekend voor ritten te paard.


In de omgeving zijn diverse ruiterroutes uitgezet, die u door de weilanden, door de bossen en over het strand voeren. Zij verkochten die dag onder andere bloembollen op pot en verse tulpen. Paard en pony rijlessen voor jong en oud. In Schoorl zit manege Poelenburgh. Manege de Hoef Egmond aan den hoef.


Dit is een van de bekendste maneges voor het adres voor een strandrit. Je rijdt ook hier door een prachtig bos, duingebied en over het strand. Nog een bekende plek met een aantal maneges vindt je in Noordwijk.


Ook op Texel kun je prachtig paardrijden, daar is volop . Wij bieden verschillende mogelijkheden om de paardensport te beoefenen, zoals dressuurlessen, springlessen en carrousellessen, buitenrijweekenden, instructiedagen en -weekenden, ruiterbewijscursus en ruiterkampen. Rubriek: Paarden - stoeterijen en fokkerijen. Holistische trainingsstal voor Mens en Paard. Paardencoaching, Natural Horsemanship, Familieopstellingen, Management- en teamtrainingen, paardrijlessen.


Gemiddelde uit beoordelingen. Wat al gehaald is, blijft staan. Tarieven voor kinderen tot jaar. Deelname aan de groep: € 10– per keer. Privéles op pony van Stal Paradiso: € 4per uur.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts