vrijdag 10 juli 2015

Keuken industrieel landelijk

Een industrieel interieur gecombineerd met andere interieur stijlen zoals landelijk of modern, brengt een bijzondere en unieke sfeer in huis. Onze ontwerpers hebben industrieel design vertaald in comfortabele ontwerpen, die u alle ruimte bieden om er een persoonlijke keuken van te maken. DB KeukenGroep is een landelijke keukenspecialist met meerdere vestigingen. Deze landelijke keuken krijgt door het gebruik van verschillende materialen een industriële en wa.


De landelijk industriële stijl kenmerkt zich door rust en sfeer van het platteland. Een basic en pure uitstraling past erg goed bij deze woonstijl.

Hierdoor is de landelijke stijl ook goed te combineren met een industrieel interieur. Het heeft de sfeer gekregen die ik voor ogen had”. Landelijke - keuken -1-1. Pure materialen, doordachte eenvoud! Ook binnen het industriële interieur komt een landelijke keuken goed tot haar recht.


Zo trekken Siematic keukens het landelijke groen gemakkelijk samen met de urban feel. Deze keukens staan aan de top als het gaat om innovatie en design. Slimme oplossingen met een continue oog .

Beton in de keuken heeft een wat gladdere structuur dan bakstenen, maar het maakt de ruimte ook wat killer en kouder. Een keuken kan ook een combinatie van verschillende stijlen bevatten. Zo kan de industriële stijl heel goed gecombineerd worden met.


Van modern tot klassiek en van industrieel tot minimalistisch: het gaat er om welke stijl jou het meeste aanspreekt. We laten je graag ook even kennis maken met enkelen andere stijlen. Moderne keukens : Een moderne keuken kan op net zoveel manieren worden aangebracht als een landelijke keuken , van heel klein tot . Laat u inspireren door ASWA Keukens ! Een goed begin is een houten vloer en ook een stoere houten keuken doet het goed in een landelijk interieur.


Ben je gezegend met een huis. Dat klinkt misschien gek, maar met een mix van landelijk en industrieel creëer je een moderne sfeer én een rustgevend interieur. Weinig stijlen zijn de afgelopen jaren zo populair geworden als industrieel. Bekijk ook: van 3jaar oude . Van landelijke keukens tot hoogglans keukens en van boerenkeukens tot design keukens : de mogelijkheden qua stijl zijn vrijwel eindeloos.


Het zijn aspecten die deel kunnen zijn van een industriële keuken. De keuken worden voornamelijk gemaakt van oude gebruikte. Op zoek naar een Ikea keuken ? In deze blog vind je verschillende prachtige Ikea keuken.


Klik hier voor inspiratie!

Collectie: Tips voor een industrieel interieur - Wanneer je aan een industrieel interieur denkt, denk je aan stoere meubels en het gebruik van materialen als hout en metaal. Hier vind je heel veel inspirerende industriële interieurs. Deze trend is eenvoudig toe te passen in je woonkamer, slaapkamer, keuken en alle andere kamers van je huis! Grootste overzichtssite van Nederland voor interieur en inrichting, inclusief keukens en badkamers.


Industrieel Vintage is bijna een woonstijl op zich en past in zowel een landelijk als modern interieur. Neem contact op Maak een afspraak Terug naar de keukens.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts