vrijdag 10 juli 2015

Lelijke eendje etten leur

Lekker, makkelijk eten zonder poeha. Wat destijds letterlijk een bijzaak leek, is in nog geen tien jaar tijd uitgegroeid tot een niet meer . Bib Gourmand: onze beste prijs- kwaliteitverhoudingen ≤ 37€ Smullen voor maximaal 37€. Het Lelijke Eendje in Etten - Leur. Uitstekende producten die tot hun recht komen in gerechten voor een heel aantrekkelijke prijs.


Gezellig drukke en informele.

Gewone dingen maar wel héél lekker! Uit de zelfde keuken als Sterrenrestaurant De Zwaan. Etten - Leur , een stevig opgeknapt stadje in West-Brabant, is gezegend met veel horeca. Het stel huist in een monumentaal pandje . Uit de keuken komen alleen maar gerechten die er niet alleen prachtig uitzien, maar ook nog eens uitblinken in smaak en originaliteit. Chef Carlo gebruikt zo veel mogelijk producten uit de streek, die hij rechtstreeks . Lees de uitgebreide beoordelingen en meer!


Ook voor pure gerechten, in korte tijd geserveer loop je vanaf nu restaurant De Zwaan binnen.

Want daar huist sinds begin september de gezelligste bistro van Etten - Leur. Je kunt ter terecht voor een smakelijk steak, een overheerlijk visje en natuurlijk. More hotels in Oudenbosch. Nearby tourist attractions. Routebeschrijvingen, contactgegevens, recensies en meer vindt u op Whatsfood.


Restaurant De Zwaan – Markt – Etten - Leur. Nederlands Zouavenmuseum. Bekijk hier de mobiele website via de Mobiel Simulator. Dat komt vooral omdat uitbater Roland Peijnenburg in het Lelijke Eendje geen concessies wenst te doen waar het de kwaliteit van de gerechten betreft. Wel is het interieur van de bistro wat soberder.


Ontdek Etten - Leur Houd je van hoogstaand dineren? Bezoek dan het sterrenrestaurant de Zwaan in Etten - leur. Overdag is het leuk om Breda te bezoeken.


Geen toeters en bellen, weinig poeha en tierlantijntjes, maar wel héél lekker! Er wordt hier “Studio Sport garantie” gegeven, voor de kinderen is er een leuke speelkamer en er zijn goede bioscooparrangementen. Waarmee u zowel een heerlijk gangen diner (Big Deal Menu, De chef beslist) als de entree voor de film krijgt.


De bon is stijlvol vormgegeven en verkrijgbaar bij zowel C-Cinema Etten - Leur als bij ons en kost 3euro.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts