vrijdag 29 januari 2016

Aeg lavamat 64840l storing

Controle lampje blijft op staan. Reageer op deze vraag Misbruik melden. De machine blijft op minuut staan. Mag er een droogkast op het apparaat geplaatst worden . Of stel een vraag aan een andere bezitter van uw.


Wie weet wat dit zijn kan? Het kan zijn dat uw AEG wasmachine in storing treedt en een foutmelding laat zien. De storingscode die op uw display verschijnt kan verschillende oorzaken hebben.


Komt u er zelf niet uit? Neem dan contact op met één van onze specialisten of vul gelijk het reparatieformulier in. De Waswacht hanteert een servicegebied . HarryO je vertelt nu wat het kan zijn deze wasmachine is jaar oud dat wordt een nieuwe wasmachine 1tje zonder koolborstels mag ik je heel h. Landelijke verhuur van witgoed aan studenten, particulieren en bedrijven - Service pagina. Meest voorkomende AEG foutcode is EF( EFO ): Dat lijkt een ernstige code, maar vaak is er gewassen met teveel zeep waardoor er sop met wat water op de bodemplaat is gelekt.


Als je AEG wasmachine voor, tijdens of na het wassen ineens storing heeft, is dat erg vervelend. Veel van deze foutmeldingen zijn op te lossen. Vaak laat de AEG wasmachine dan een foutmelding of een code op het display zien. In dit artikel lees je wat deze betekenen en hoe je ze verhelpt, door . De deur van mijn wasmachine wil niet open. Nadat het wasprogramma (elk programma) klaar is, de timer.


Ik heb al het water er uit laten lopen, volgens mij is er weinig aan de hand als ik hem zou kunnen resetten. Dus voor dat ik een monteur (voor meer dan 1euro) . Bent u in het bezit van een AEG wasmachine en ziet u een Emelding in het display staan? Op deze pagina geven we uitleg en tips over de Efoutcode.


Tot gisteren naar volle tevredenheid. Helaas draait de trommel niet meer. Ik heb een AEG OKO Lavamat die enige tijd de code Eals error aangeeft. Hierbij hoor je keer de deur.


Dus als het niet aan de deurvergrendeling ligt waar kan het nog meer aan liggen? Zijn dan alleen de hoofdelektronica en de bekabeling mogelijke bronnen van de storing ? Is tot gisteren nog in gebruik geweest. Alles werkt behalve de kookwas, hij wast maar alleen to graden. Als je de lager wil vervangen van een AEG Lavamat wasmachine moet de kuip er uit ( uitgebreide uitleg ) Het is geen gemakkelijke klus maar zeker geen onmogelijke klus en je kunt er een hoop geld mee besparen.


Het laten vervangen van de lagers kost een hoop geld en als je het zelf doet ben je voor . Nee, resetten is niet nodig (normaal gesproken) Zat er ook iets in waardoor hij niet wilde afpompen? Graag ook even alle info uit de deurrand vermel. Wij zijn ook bijna aan een nieuwe wasmachine toe en mijn moeder drukt me dagelijks op het hart dat ik een AEG moet nemen.


Download Books Aeg Electrolux Lavamat Pdf , Download Books Aeg Electrolux Lavamat For Free ,. GMT - Bestel direct jouw Aeg electrolux Wasmachine. Het type vind je meestal aan de voorkant van jouw wasmachine. De modellen van AEG beginnen meestal met LAV of L. Naast selecteren op type wasmachine, kun je ook kiezen op onderdeel. Bepaalde onderdelen zijn vaker defect dan andere, zoals de .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts