maandag 20 juli 2015

Beko condensdroger dcu720030

Op werkdagen voor 22:uur bestel volgende dag in huis! Prijsinformatie van de shop. Betaalbare Beko condensdroger droogt top! Nu al smsjes van hem ontvangen hoe blij hij is met de droger.


Goede stofopvang en groot waterreservoir. Was komt er goed droog uit.

De droger doet in geen enkel opzicht onder voor de ,bekendere, merken en biedt voor de zeer aantrekkelijke prijs . Tevens beschikt de condensdroger over trommelverlichting, reverserende trommel draairichting en jaar . Bekijk alle specificaties. Condensdrogers voeren de vochtige lucht niet af naar buiten, maar haalt de vocht uit de lucht. De condensbak vangt dit vocht op en deze moet je dus regelmatig legen of je sluit deze droger aan op een waterafvoer. Hij droogt vlot en kreukvrij. Aan de lucht wordt vocht onttrokken en naar buiten geblazen.


In een mum van tijd is de was weer droog. Dat scheelt ook bij het strijken!

De condensdroger met energieklasse B heeft een sensor gestuurd droogsysteem. Deze droger draait bij normaal . Zodra het wasgoed droog is, stopt de wasdroger automatisch met . De elektronische besturing, anti-kreuk fase en startuitstel functie bieden allemaal extra gebruikscomfort. De droger heeft een maximaal vulgewicht van kg, wat betekent dat de was van het hele gezin in een keer ge. Vergelijk alle webshops en vind de beste aanbieding!


Op dit product zit jaar fabrieksgarantie. De vochtsensoren stoppen de droogcyclus automatisch zodra het gewenste droogtepunt is bereikt. Dankzij de antikreukfunctie . Er gaan hier geen nodeloze gadgets, die je toch nooit gebruikt, mee gepaard. Het apparaat werkt bovendien snel waardoor je . Vandaag kopen met levering binnen één dag, dagen per week beschikbaar. De wasdroger kan maximaal kg per keer drogen en produceert circa dB.


Belangrijkste eigenschappen. Sensoren controleren de vochtigheidsgraad van het wasgoed: is het droog, stopt de machine automatisch met drogen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts