maandag 27 juli 2015

Pipoos

De leukste hobbywinkel met het grootste aanbod! Knutselen voor jong en oud. Op zoek naar een nieuwe hobby, een leuk cadeau, knutselen met . Er is geen informatie beschikbaar voor deze pagina.


Leuk dat je onze pagina leuk vind!

Doe ideeën op, ontdek de nieuwste producten en veel inspiratie om aan. Vind je het leuk om creatief bezig te zijn of wil je graag iets maken maar weet je niet goed wat je wilt doen, pipoos is de winkel voor jou! Pipoos , Waasland Shopping Center. Zelf dingen maken geeft.


Wie gaat er in deze digitale tijd nog achter de knutseltafel zitten? Van kaarten maken tot breien, van verven tot taart-decoraties. Voor de de meeste hobby hebben wij materialen . Blijf op de hoogte met Tiendeo!

In het Stadshart van Zaandam wordt het. Live en cartoonesk zet hij zijn bevindingen in tekeningen op papier als een verstripte . Nog meer ruimte voor alle knutsel- en . Je kan het zo gek niet bedenken. Alles verkrijgbaar voor ieder knutselwerkje. En dat betekent dat de winkel verhuist . Ben je creatief en hou je van knutselen? Openingsuren, adres en telefoon.


Het is een doe- en beleefwinkel met. De grootste in hobbyartikelen. Welkom bij Alles in Alphen. Huisman-Kromme Sieraden. Uw specialist voor doe-het-zelf.


Volgens De Keizer waren de locatie en de . Deze activiteit wordt u aangeboden via het VVV. De beschrijving van deze activiteit is door VVV aangeleverd.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts